Lui Dragusin ii place maimuta cu curu' rosu!

11 Aprilie 2023, 07:15 | 1478 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Alexandria

La tirgul de Florii din Alexandria a avut loc un show porno. Dupa profesorul pesedist din Zimnicea, care mamelea eleve in clasa si le abuza sexual, a aparut primarul pesedist, care se excita, cind vede femei goale pe scena!

El comanda si alexandrenii platesc pentru fanteziile lui sexuale, caci s-au produs pe scena doua parasute, in curu gol, care cica dansau "la bara invizibila"!

Grotescul spectacol arata clar: se cheltuie bani publici pentru dezaxatul sexual Dragusin, om bolnav, care merita sa candideze la Spitalul de Psihiatrie Poroschia, ca pacient!

Ba, nenorocitule, te lauzi ca ai nevasta, fete maritate, ai nepoate si asa le respecti? Asa esti tu bun crestin, umbli cu madularul umflat in postul Pastelui? Ba, falus cu chip de om, sa te pedepsesca Dumnezeu si sa iti moara la intrare cu nevasta si amanta intre picioare! Sa-ti cresca prostata ca pepenele, sa te pisi la plosca, obsedatule sexual!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Turnean pe 12 Aprilie 2023, 16:39
#7
pt Stanică
Mai Stanica, du-te-n puța mea cea mica !
Stanica pe 12 Aprilie 2023, 10:16
#6
Doamne,cum iese prostia la lumina?!
Ce repede te-ai etalat,Turnene?!Conform celor cateva zeci de cuvinte din vocabularul tau,pline de zoaie si fara pic de gandire,iti mai arati o parte a prostiei cronice ce te-a cuprins definitiv.
Turnean pe 11 Aprilie 2023, 16:37
#5
pentru # 4
Pai sa te reorientezi, treci pe site-ul Primariei! Ăsta e un site pt lături, panaramă, șmecherie ieftina, handicapați, hau hau..., înțelegi tu !
Un cititor care se poate reorienta pe 11 Aprilie 2023, 10:16
#4
Draga redactie,
...Dupa orice postare apare un anunt din partea voastra care anunta ca textul postat a fost adaugat cu succes si este in c*rs de aprobare.Bun,asta am inteles,dar postarile unor retarzi care nu stiu altceva decat sa insulte si sa atribuie cuvinte triviale,comnetand deseori pe langa articol,de ce nu sunt cenzurate?Nu de alta,dar pe site intra si fete tinere,minore,din acelea pe care pretindeti ca vreti sa le aparati de iesirile unor obsedati needucati si fara limite in comentarii.Sunt sigur ca puteti ceva mai mult,mai ales ca vreti a fi niste buni formatori de opinie si sinceri informatori.Alfel,nu putem citi decat in cheia unor simple articole de CAN CAN,scrise pentru elevii repetenti.Va multumesc anticipat in cazul in care veti reconsidera cele spuse de catre un cititor onest si sincer.
Afemeiatu pe 11 Aprilie 2023, 09:48
#3
pentru dragusin
Da si mie un nr de telefon al maimutelor, nu le tine doar pentru tine! Doar au venit sa-si faca reclama! Pune si tu un facebook, un instagram pe siteul primariei sa le poata contacta si simpli votanti spalati pe creier asa ca mine!
Contele Mapucci de Daravella pe 11 Aprilie 2023, 08:53
#2
Lui Florin
Dar ce te-ai fi distrat tu cu o maimuță din asta labagiule! Du-te și lustruiesti-o ca ți s-au umflat outele de poftă!
Florin pe 11 Aprilie 2023, 08:34
#1
A întinat sfinția zi de Florii!
Ar trebui excomunicat! Rușine nu poți să ceri de la un asemenea om! Pozează în om model, dar nu e fecit un pervers! Tinerii nu îl votează, deși le- a dat dezmăț, iar pe cei bătrâni i- a oripilat!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.