Cetatea Turnu Magurele a ajuns de rasul curcilor, pe banii nostri. Babadag si antrenorul trebuie sa plece

09 Aprilie 2023, 23:03 | 1447 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Cetatea

Suporterii si-au aratat nemultumirea la ultimul meci, 0 - 1 cu Petrolul Potcoava. Echipa nu joaca nimic.

Bineinteles, se mananca multi bani pe langa aceasta echipa. Unul dintre exemple: mancarica vedetelor e gatita la Briza Dunarii. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Ilie pe 12 Aprilie 2023, 14:44
#9
Mădălin.
Acel Ilie are contract de prestări servici între societăți, nu este angajat la perla sa u briza. Nu ma interesează ce discuta ei ca administratori între ei. Oricine are nevoie de serviciile mele se poate colabora, se face un contract de prestări servici și fără probleme se duce la capăt, am fost ani de zile muscat de ȘARPE ca să mai pun botu la angajări fictive, sunt angajat pe societatea mea și punct, iar dacă Mădălin a scris asta și ma îndoiesc ca a făcut-o el știe bine despre ce vb. Zi buna
Contele Mapucci de Daravella pe 11 Aprilie 2023, 09:07
#8
Plătitorului de taxe și impozite
Mai moralistul lui pește, nu voi erați aia care erați indignați că nu avem o echipă de fotbal? Acum nu vă mai place? Vrei loc de muncă? Mergi la casa de cultura, ca se cere forța de muncă la greu. A, e grea lopata puciosule? Voiai muncă la birou? Băi laba tristă, ca să aduci investitori aici, trebuie să le oferi infrastructura necesară: cale ferată, șosele expres, gaze, c*rent electric, etc. Primarul poate sprijini investitorii prin concesiuni de locații, scutiri sau reduceri de taxe, etc, dar nu poate crea el loc*ri de muncă, reardatule! Mă, de ce dracului nu va vedeți voi de treabă și va băgați pe aici în seamă precum muta-n zi de bâlci?
Rares pe 10 Aprilie 2023, 21:28
#7
Orasean
Ce supărare mare pe suporteri în tribuna,pai mai marii conducători ai orașului în vara trecuta dansau pe ritm de manele în tribuna ca o bătuse pe ultima clasata. Acum nu mai vina meciuri
Un jucator pe 10 Aprilie 2023, 17:14
#6
va spun eu
Sa știți și voi ca mâncarea echipei este de la Victor țiganu. Are balta pește, are de unde sa dea ca doar micropiața i-a dat-o primăria pe degeaba ?! Ii merge bine țiganului, a știut când și le pe cine sa ungă !
Fotbalistul nesătul pe 10 Aprilie 2023, 15:04
#5
zeul fotbal și zeița manea
Auziți băi, ăștia de la ziar și ăștia care comentați, cum fac să intru si eu in echipă? Mi-e și mie foame și aș mânca și eu un mititel pe ritm de manea ca bericica mi-o cumpar singur!
Guest pe 10 Aprilie 2023, 12:01
#4
Pentru Comentatori
Mancarea este Sponsorizare de la un Restaurant. NU COSTA BANI DE LA ECHIPA DE FOTBAL!
Platitori de taxe si impozite pe 10 Aprilie 2023, 10:19
#3
PE CINE REPREZINTA ECHIPA DE FOTBAL?
Mai.primarule,daca e asa cum spune Madalin,ca nu se poate atinge nimeni de el,sa stii ca de tine e mult mai usor.

1.Cine plateste salariile tuturor jucatorilor,antrenorilor si oamenilor din club?

2.Cine este cel ce decide orice actiune de la Clubul Cetatea si cum se fac platile pentru utilitati?

3.Un singur lucru trebuie facut,si anume,FARA NICI UN LEU CHELTUIT DE LA BUGETUL LOCAL PENTRU ACEASTA ECHIPA DE FOTBAL!NU DIN BANI PUBLICI SA PLATITI NISTE ASAZISI FOTBALISTI,FARA ACCEPTUL CELOR CE PLATESC TAXE SI IMPOZITE LOCALE,DOAR PENTRU A SATISFACE PLACERILE SI ORGOLIILE UNOR POTENTATI SI VREMELNICI CONDUCATORI AI MOMENTULUI.

4.Orasul are nevoie de loc*ri de munca,de o dezvoltare reala si durabila,nu de spoieli pe bani multi,de pomeni electorale si de minciuni aruncate unor batrani si tineri rupti total de realitate.Curand va veni momentul cand va trebui sa spuneti cetatenilor,si nu numai,ce ati facut cu banii lor,pe ce i-ati aruncat?Nu va meritati statul de edili!
Madalin pe 10 Aprilie 2023, 09:27
#2
Găină
Mancarica nu este de la mine este de la asociatul meu gainusa. Chiar nu înțelegeți și voi? El nu are autorizație pentru bucătărie, la Perla, adică nu are nici bucătărie... în schimb merge pe autorizația de la Briza.

Poate acum se verifica și cărțile de munca ale celor ce gătesc, ca renumitul ilie, are cartea de munca pe la ferma... chiar nu înțelegeți?

Nici eu nu înțeleg aceste increngaturi important este ca toți cei ce trec pe la el, trec pe la mine, eu madalin am comisioane peste comisioane și am luat evenimentele de la hotel și de la royal.

Acum 3u va spun răspicat- nimeni nu se atinge de noi! Eu sunt Mădălin și gainusa este omul primarului
Dedeu Marian pe 10 Aprilie 2023, 09:15
#1
Pentru Comentatori
Sunteti slab informati si habar nu aveti de minic, nici de unde vine mancarea la echipa de fotbal. Mancarea este sponsorizare de la un restaurant din oras, nu se percepe costuri pentru clubul de fotbal pe mancare! Retardatilor care va dati cu părerea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.