Livache - bucatarasul de care nu stiam, ca avem nevoie!

08 Aprilie 2023, 21:28 | 963 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

 Remy zis si Ratatouille este un șobolan ce visează să devină bucătar și încearcă să-și atingă scopul printr-o înțelegere cu un băiat ce duce gunoiul de la un restaurant din Paris.

Guzganul rozaliu zis si Livache, incerca sa ajunga presedinte in Teleormanistan cu ajutorul unor soareci ca: Ponta zis si Mickey Mouse, Grindeanu-soarece de cimp, Tudose-sobolanul de balta, Veorica-sobolanca petroliera de Videle, Carmenicita Dan-hamstera de garsoniera Alexandria!

Reteta de azi: varza calita, cum l-a facut pe el grupul de la Cluj, cind a si pus-o de mamaliga! Pentru ca e de post (cum postesc teleormanenii de 34 de ani!) reteta se numeste de fapt "umbra de curcan pe miros de varza"!

E timpul ca DSP, DSV, DNA sa umble mai mult prin bucatarii si sa bage sobolanul la cusca, unde ii este locul!
In orice caz, reteta le-a facut pe pesediste sa le ploua in gura, exact cum se intimpla atunci cind sobolanul se descheia la prohab! Sotii incornorati spun ca merita! Un vot, doua sau trei?

https://www.facebook.com/reel/1376097123124455

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
dementul satului pe 09 Aprilie 2023, 23:13
#6
iliuta are puta?
bai iliuta inca iti mai faci veacul pe siteul asta? Si mai ai tupeul sa zici de altii ca sunt dementi! grin wink
Ilie de la scularie pe 09 Aprilie 2023, 22:32
#5
Handicapatul
Dementule,l-ai uitat pe Coldea .Nu te mai liniștești.
Canta cucu pe 09 Aprilie 2023, 15:16
#4
SI Dragnea este tata
Se pare ca Dragnea a stat destul de bine pe pozitie. Slabiciunea lui a fost copilul lui. Muntele ala de imbecilitate (Dragnea jr) a fost slabiciunea lui. La presiunile plitice, scumpul nostru fiu de militian a incheiat un acord cu DNA, luand asupra lui toata vina, salvandu-si astfel fiul de puscarie grea! Asta afost targul: iesirea din viata politica pentru totdeauna in schimbul libertatii pramatiei de copil! Nu a fost tradat de nimeni! pur si simplu are un fiu imbecil iar asta, din pacate, nu este negociabil!
Sef Scarlatescu pe 09 Aprilie 2023, 09:53
#3
Un nemernic ce vrea sa iasa in fata cu orice pret
Un infractor condamnat penal,ce se visa Prim Ministru,Presedinte si mare Sef de Stat,azi mesteca intr-o tigae cu un tupeu si o nosalanta demna de un politician obraznic,siret,hot si ticalos.

-Gateste Livache,ca oricum altceva mai bun nu ne mai poti arata.Asteptam si noi cu mare interes apelul la sentinta de la Dosarul SC TelDrum SA.De la cei trei directori condamnati in dosar,nicio vorbulita la aderesa adevaratului parton(cu actiuni la purtator)al SC TelDrum SA.Asta da Grup Infractional Organizat,adevarata Mafia.
Zz pe 08 Aprilie 2023, 23:21
#2
Ospătari și spălători auto
Nu Emil lungu la trădat peLD ci ginerele lui ‘, vestitul F Tunaru un ospătar cu studii înalte,,,la $0
Petre pitis și panaitova. pe 08 Aprilie 2023, 22:01
#1
V-am păcălit
Șeful nostru a fost liviudragnea de la teldrum,fostul prefect prietenul lui simionescu Adrian A avut dreptate la DNA ca teldrumul a fost a lui Dragnea,Emil lungu a făcut actele in care teldrumul a fost al lui Dragnea dar pe Dragnea l-a distrus fiul sau prostul bombonică și Ilie dragne varul lui Dragnea de la gratia vCard l-au futut in gura ca peun prost .Liviu Dragnea trebuie sa contacteze. Pe Misu dumitru fost director la ferma salcia sa-i spună adevaru ciit de cretinii și dobitoci au fost fiul sau bombonică prostu făcut din laba,ile dragne,rosti de la gratia,varu lui Dragnea și escroacă de Ilie Elena de la ferma sacia,care a greșit actee din contabilitate i favoarea fiului lui Dragnea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.