De aici i se trage primarului din Turnu Magurele - Nota de constatare 14169/02.02.2023 emisa de Directia Generala Cooperare Teritoriala Europeana - Serviciul de Constatare Nereguli si Antifrauda din cadrul Ministerului Dezvoltarii

08 Aprilie 2023, 14:23 | 1691 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele

Municipiului Turnu Magurele, in calitate de autoritate contractanta, i-a fost aplicata o corectie financiara de 25% din valoarea contractului de lucrari nr. 19966/24.07.2019, incheiat cu asocierea dintre SC Hidro Inter SRL si SC Ceramica Impex SRL.

Primaria Turnu Magurele a intocmit o nota de fundamentare pentru achizitionare servicii juridice deoarece juristii institutiei au mult de munca. S-a adoptat in Consiliul Local ca Danut Cuclea sa fie aparat de avocati profesionisti.

Corectia financiara e de 25% din 7 .133. 523,89 euro. Aici poate sa fie inceputul sfarsitului pentru Danut Cuclea.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Rusu Marin pe 08 Aprilie 2023, 20:22
#3
Atentie mare-Nu va mai lasati pacaliti
La urmatoarele alegeri,niciunul dintre conducatorii din primarie sau dintre consilieri,nu trebuie sa mai apara pe vreo lista de vot.N-au facut nimic pentru a aduce plus valoare la oras,au stat prea mult pe functii si au tocat prea multi bani fara sa se vada ceva important.
Elena Ilie pe 08 Aprilie 2023, 17:33
#2
Banii furați
Din acești bani au fost duși și la ferma salcia la fiul luo Dragnea și la hotel turiss, o petsoana știe totul,fost director la ferma salcia (Mădălin șoferul lui Dragnea i-a spus totul acestei persoane)
Vali pe 08 Aprilie 2023, 14:45
#1
La anul vor iesi scantei
Dati drumul documentelor si altor dovezi,daca exista,probate si prin imagini,ca altfel ne vom trezi in bezna,pe pustiu si in saracie extrema.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.