S-a primit ordin pentru viitorul Turnu Magurele. Prefectul Haralambie Epure - Depozitul de cenusa de la Turnu Magurele trebuie eliminat si neutralizat cat mai rapid

05 Aprilie 2023, 15:03 | 5570 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cenusa de pirita

Autoritățile trebuie să se mobilizeze rapid pentru eliminarea și neutralizarea acestuia.

Sedinta Colegiului Prefectural - ”Am să prezint câteva aspecte pe care le-am semnalat în legătură cu rapoartele prezentate de instituțiile menționate mai sus. Astfel, vizavi de activitatea APM Teleorman, le-am solicitat reprezentanților agenției să întocmească o analiză în legătură cu problema depozitului de cenușă de pirită de la Turnu Măgurele, care este una deosebit de serioasă și nerezolvarea ei nu face decât să crească gradul de risc în privința poluării mediului.

Trebuie identificat, cât mai rapid, un plan pentru eliminarea și neutralizarea acestui depozit.

De asemenea, am atras atenția vizavi de scăderea cantității colectate și valorificate de ulei, baterii și acumulatori uzați, fapt ce ridică un semn de întrebare referitor la respectarea de către agenții economici și populație a prevederilor legale în domeniu și, totodată, am cerut APM Teleorman să verifice dacă există și funcționează cel puțin un punct de colectare deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice la nivelul fiecărei primării din județ, așa cum prevede legislația”, a declarat  prefetul Haralambie Epure.

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ceausescu pe 06 Aprilie 2023, 21:51
#5
Ecologizare
Oare s.a făcut atunci sau acum ?
Oancea pe 06 Aprilie 2023, 09:19
#4
Politicul e vinovat pentru dezastrul creat
Pana ce nu vor fi indepartati de la butoane toti cei ce au pastorit si distrus aceste loc*ri,orice efort de a o duce mai bine,este in zadar.Se mobilizeaza si se grupeaza sub diferite forme,trecand de la un partid la altul,numai in scop de a accede la putere si a putea fura cu ajutorul functiilor pe care le detin.Ei,miscarea asta de tradare si de hotie trebuie oprita,si sa le aratam nemultumirea la vot anul viitor.
Gygy pe 05 Aprilie 2023, 15:26
#3
Prefect
Poate l forțați pe niciolaie sa respecte ceea ce trebuia respectat odată cu privata area cic.
Radu pe 05 Aprilie 2023, 15:24
#2
Echipa forte pentru eliminarea cenușii
Din aceasta echipa fac parte .Simionescu Adrian,Ing Petre pitis,Nicoleta Nicolae,Nicoleta pene, Mohanu,și primarul culea .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.