Ioan Niculae este boss-ul din dosarul lui Victor Pintoiu

05 Aprilie 2023, 13:20 | 3203 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae

CURAJUL UNUI POLIȚIST care nu a vrut să închidă ochii. Presat insistent de șefi să-l facă scăpat pe milionarul Ioan Niculae, un agent de circulație s-a revoltat: „De ce persoanele mai sus-puse să nu fie sancționate?” Citeşte întreaga ştire: CURAJUL UNUI POLIȚIST care nu a vrut să închidă ochii. Presat insistent de șefi să-l facă scăpat pe milionarul Ioan Niculae, un agent de circulație s-a revoltat: „De ce persoanele mai sus-puse să nu fie sancționate?”

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Zexe pe 05 Aprilie 2023, 15:23
#4
?
Pai și cum mama dracului scapă comandantul Voinea cu fata c*rată din cacatul asta ? Adică îl iei pe prost de mina, te duci cu el la Cringu, asta și pentru intimidarea agenților, percutezi la strigatul infractorului Nicolaie, care este si nasul adjunctului IPJ, Petrică Bogdan, vii de acolo, ii înveți sau mai bine zis ii instigi sa facă falsuri pentru ca altfel se supăra șefii IPJ ?!… Doamne ce justiție !
Guițau pe 05 Aprilie 2023, 14:48
#3
Cocalarii
Doi cocalarii au distrus orașul turnu Măgurele,și economia din zona,ion Nicolae și livi Dragnea,ce va urma numai Dumnezeu știe .
Syle pe 05 Aprilie 2023, 14:29
#2
niciOLAIE
Asta când venea la combinat manca căcat cu basculanta, asa și acum nu vrea sa recunoasca cele întâmplate.
FBI pe 05 Aprilie 2023, 14:01
#1
Politia Turnu Magurele
Mai exista politisti cinstiti in politia Turnu Magurele ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.