Pintoiu Victor, fostul sef de la Politia Rutiera Turnu Magurele, condamnat la 3,2 ani cu executare. Bodil Florin - 1 an cu suspendare

04 Aprilie 2023, 13:44 | 5899 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Politia

Tribunalul Teleorman a decis condamnarea lui Pinţoiu Victor la pedepsa de 3 ani şi 2 luni cu executare şi interzicerea unor drepturi iar Bodil Florin a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi obligat să presteze muncă neremunerată în cadrul Primăriei Turnu Măgurele, în folosul comunităţii, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Ambii au fost cercetaţi într-un dosar de corupţie iar primăria din Zimnicea s-a constituit parte civilă. Decizia magistraţilor nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

Condamnă pe inculpatul PINŢOIU VICTOR la pedeapsa de 1 (un) an închisoare. Condamnă pe inculpatul PINŢOIU VICTOR la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare. Condamnă pe inculpatul PINŢOIU VICTOR la pedeapsa de 6 luni închisoare. Contopeşte pedepsele menţionate anterior, stabileşte pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare, la care se adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv 6 luni, urmând ca inculpatul PINŢOIU VICTOR să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 2 luni închisoare. Interzice inculpatului PINŢOIU VICTOR ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice funcţie publică şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 3 ani după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Obligă inculpatul PINŢOIU VICTOR la plata sumei de 507,5 lei despăgubiri civile către Primăria oraşului Zimnicea….Condamnă pe inculpatul BODIL FLORIN  la pedeapsa de 1 (un) an închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei de 1 an închisoare, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani care curge de la rămânerea definitivă a hotărârii. Obligă inculpatul BODIL FLORIN ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Teleorman, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Obligă inculpatul BODIL FLORIN să frecventeze programele de reintegrare socială desfăşurate de Serviciul de Probaţiune Teleorman. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul este obligat să presteze muncă neremunerată în cadrul Primăriei mun. Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în folosul comunităţii, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Atrage atenţia inculpatului asupra revocării suspendării executării pedepsei în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni în cursul termenului de încercare, în cazul nerespectării cu rea-credinţă a măsurilor de supraveghere şi a obligaţiilor impuse. Obligă inculpatul PINŢOIU VICTOR la plata sumei de 1300 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat şi pe inculpatul BODIL FLORIN la plata sumei de 500 lei, cheltuieli judiciare către stat”, se arată în soluţia instanţei.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Lavinia pe 24 Aprilie 2023, 16:44
#19
Bodil Florin
Bodil Florin mecanicul auto?
Janette pe 10 Aprilie 2023, 14:00
#18
Parere
La pușcărie cu amindoi! Pințoiu ca Pințoiu ..milițian fomist și prost că toți ceilalți.Da ' Bodil...acest je**s și la propriu și la figurat care se crede miezu' din p- - - ă ...ce c*rățenie în folosul comunității!!!! La pușcărie cu căcatu- asta bolnav!
Pt buji #16 pe 07 Aprilie 2023, 19:26
#17
Raspuns
Fii fata cuminte ca iti cad vibratoarele din tine

Poate esti ala cu iubita care au facut astia doi posta din ea ca asa se da in lumea mondena
Doina pe 07 Aprilie 2023, 13:08
#16
O dai ca să ajungi ceva
Cine e domne Valentina iubăreața,ne-ați facut c*rioase?Bănuim ceva dar vrem indicii!
Macavei pe 07 Aprilie 2023, 10:29
#15
aaa
Pe pintoiu îl scăpau frații Tate dar prostu a căzut pe tehnica și nu au avut ce sa-i mai facă.
Deku pe 07 Aprilie 2023, 09:37
#14
Pana cand...
Dar pe frații,,tate,,codrea nu i ia nimeni...?
Buji pe 07 Aprilie 2023, 02:13
#13
O adunătură
Baaa,acolo la turnu in instituția aia este o adunătură de prostii și de c*rse impersii pe burta goala ați făcut câte 5 luni de pe la Câmpina și hata și voi milițienii " nu va mai suportați va credeți cel puțin proc*rorii pe la anti corupție,dați-vă drk de maimutari drk ca bubuiti de prosti,și tu fleancule la fel cu cumnatelul tău aveți grija ca va belește lumea fetele numai mergeți în bășini bai ăștia xu școală de păndari!
E pe 05 Aprilie 2023, 13:50
#12
Prea putin
La cate a făcut Pintoiu, pedeapsa asta e pistol cu apă.....
Petre pe 05 Aprilie 2023, 06:16
#11
Urmează
Urmează Dumitrascu comandantul lui Dragnea și carmen Dan,cinstitul de la Țarcul zorile (plopii slavitesti)
Foști colegi pe 04 Aprilie 2023, 20:06
#10
D-le Pintoiu
În ultima clipă, pentru fetele tale, da dovada de demnitate și recunoaște la judecători cum sa întâmplat, cine te-a trimis, cine te-a pus sa faci măgăriile astea ca tu ești prea prost sa faci asa ceva ! Ai căzut de guster, toți știm asta, gândește-te ce ar fi făcut Voinea sau Petrica Bogdan în locul tău. Dacă ești încăpăținat ca un catîr și faci pușcărie sigur, sa știi că-ți meriți soarta.
GHIGEANU pe 04 Aprilie 2023, 19:39
#9
MAFIA....și prostu'
D-le Pințoiu, îti meriti soarta,pentru că ai pus c*rul pentru infractorul de Voinea Cătălin, fostul comandant al Poliției Turnu-Măgurele,un șpăgar ordinar,un bețiv je**s,un sclav al oamenilor cu bani, un corupt până în măduva oaselor ! El s-a dus la pensie,tu te duci ca un prost la pușcărie, când putea să fie invers!...Indiferent câti bani ți-a dat Voinea,toată viața ta o să te marcheze perioada detenției,fraiere ! Ce vor zice fetele tale ?!...Boule!!!
Valentina iubăreața pe 04 Aprilie 2023, 19:36
#8
Citeva precizări
Legat de articol: pentru ce va intra fraierul asta la puscarie citiți pe Ziare.com din data de 30.03.2023

Șefii agentului la care face referire articolul menționat sunt Pintoiu, comandantul Voinea, adjunctul IPJ, Bogdan și însuși șeful IPJ vestitul Cormoran, toți au știut ce a făcut Pintoiu. Cretinu de pintoiu a tăcut și a luat totul asupra lui, poate la rec*rs va vorbi, poate măcar pe Voinea îl va lua cu el acolo unde a fost și dragnea.
Dan căpitan de plai pe 04 Aprilie 2023, 17:47
#7
Mioritic
Mirific...la mai multi
. . . . pe 04 Aprilie 2023, 17:47
#6
Accidentele
Alea nu se mai pun, cele musamalizate?

Nu a mai putut codrea sa va salveze?

Asa sa fie și în cazul finului de la alexandria?
Chiț pe 04 Aprilie 2023, 17:45
#5
Opreneee
Opreneee, ești cel mai vechi acolo, i-ai schimbat pe toți. Se poate spune ca i-ai ajutat sa plece unde le-a fost locul?
Fleancu pe 04 Aprilie 2023, 17:43
#4
Ai vrut sa ne faci
Pintoiule, ai vrut sa ma faci pe mine și pe cumnatul...dar, te-ai făcut pe tine. Întotdeauna dreptatea câștigă.

Opreanu pe 04 Aprilie 2023, 16:00
#3
Hihi
Pintoiule, infractorule, coruptule, rușinea poliției
Mami pe 04 Aprilie 2023, 15:41
#2
gen
Da pentru ce l-au condamnat pe polițistul pințoiu, ca nu se spune. Ăsta nu e ăla de are nevasta profesoară ?
Anonim pe 04 Aprilie 2023, 15:05
#1
Abuzuri
Ia ajutat Dumnezeu la cât mai mulți!!! Domane ajuta si la alții!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.