Video De la pușcărie în bucătărie: Rețeta "ajutorului bucătar Dragnea": se fură două ouă, un morcov, o ceapă, etc. Se adaugă politică iodată și un cățel de patriotism

03 Aprilie 2023, 08:08 | 1275 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Cand era chef, Dragnea stia sa abureasca electoratul si sa ii faca zile fripte. Acum, cand a iesit din politica, gateste mancare de p(r)ost.

E bun in bucatarie, nu te plictisesti ascultandu-l. Asta e inceputul. Asteptam ceva mai picant. Era ce lipsea Teleormanului. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Jak pe 03 Aprilie 2023, 17:15
#3
.
Un jefuitor notoriu care a ținut județul Teleorman în sărăcie pentru a-l putea controla.
Gheorghe pe 03 Aprilie 2023, 12:26
#2
Bucătarul lui pește prăjit!
Dragnea și prigojin sint bucătării lui Putin! Gătește ba icre negre și votka rusească, că ăia maninci, n-o mai face pe săracul, că nu te crede nici mată!
Suntem atat de multi... pe 03 Aprilie 2023, 09:02
#1
UN JEFUITOR AJUNS LA CRATITA
Nu inteleg ce vrea sa ne mai demonstreze nemernicul asta?Indiferent ce se va spune despre el,ce va face in continuare si cat vor mai reusi slugile sa-i mai linga dosul,ramane in memoria oamenilor normali la cap,cu demnitate si bun simt,un hot,un puscarias si un distrugator de destine.Ceea ce nu am inteles este faptul ca in urma intregii vieti cat a viermuit prin politica Damboviteana,si a strans o avere colosala,patriotii suverani si inamovibili din Justitia Romana,nu au reusit sa-i confiste furaciunile,atat lui cat si *colaboratorilor* lui.Sa-i dea Dumnezeu dupa fapte si suflet,atat lui cat si inerpusilor din toate afacerile murdare concepute de catre el.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.