Ce se mai construieste in Turnu Magurele: Inca o baza sportiva langa Lidl si bazinul de inot, trei piste de alergat in parcul de la Gara

02 Aprilie 2023, 14:57 | 2774 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Baza sportiva

Turnu Magurele a intrat in febra sportului si a bazelor sportive. Primaria le administreaza foarte prost, fara nicio strategie pentru atragerea tinerilor catre sport.

Totusi exista un sport la care Primaria stie cum sa-i atraga pe tineri, chiar ii impinge. Fuga din oras e cel mai practicat sport la Turnu Magurele: sprint, semifond, maraton, etc. Aici se da startul si e fara intoarcere. 

S-ar putea sa existe un plan, dar nu al Primariei Turnu Magurele, ci al strainilor pentru Turnu Magurele. Portul, drumul pana la Alexandria, centrul comercial si celelalte investitii in infrastructura orasului sa faca parte dintr-un viitor Turnu Magurele.

Porturile din Corabia si Calafat, desi au primit bani pentru reabilitare, administratiile nu gasesc firme care sa contracteze lucrarile. La Turnu s-au gasit firme, marit sumele din contract, totul pare sa fie conform planului.

Danut Cuclea ar trebui sa stie cum sta treaba, dar o tine pentru el si apropiati (o spalatorie auto, un teren, contracte, etc). S-ar putea si sa nu fie informat, doar semneaza ca primarul, dar tot banuieste ce o sa fie. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 05 Aprilie 2023, 08:54
#6
Comentarii pwlii
În bună tradiție românească, câinii latră, ursul merge mai departe. Și știți de ce băi frustraților? Pentru că PSD a dovedit o organizare mult mai bună decât PNL (cât de liberal e, se vede după câți psd-isti are la consilierii locali). V-a bătut metidic, asta pentru că PNL a apucat pe mâna unui mic dictator, looser cu repetiție, care a reușit să-l facă țăndări. Despre acest subiect se tace precum căcatul în iarbă. Vai de mama voastră idioților! V-ați bătut joc de speranțele turnurilor prin prestația voastra voastră lamentabil de proastă. Voi ar trebui să vă cereți iertare de la turnenii care au crezut în voi! Că nu ați fost în stare să faceți schimbarea în oraș. Dacă stau sa mă gândesc bine, se schimbau găștile mafiote între ele. Corupții roșii erau înlocuiți de cei galbeni, că au făcut foamea la greu. E foame de bani,, bă băieți ", nu-i așa?
Ion pe 04 Aprilie 2023, 22:23
#5
WC parc - cel mai important!
Scolile si Spitalul(unul construit de la zero, pop**at cu medici specialisti!) trebuiau sa fie prioritatile. Doar pe idioti ii poti pacali cu un stadion inutil pentru un oras(municipiu e doar pe hartie!) de 15.000. rezidenti permanenti.
Nicu pe 03 Aprilie 2023, 17:18
#4
pentru Florin
Suntem asa pentru ca tâlharul de Dragnea a vrut sa ne țină așa, pentru a putea sa ne conducă, sa ne manevreze.
Varzaru Daniel pe 03 Aprilie 2023, 11:14
#3
Lupi grei
Lumea va fugi de foame
Florin pe 03 Aprilie 2023, 08:43
#2
Orasel sarac,depop**at si cu oameni tristi
Cei ce "conduc" comuna asta numita municipiu,nu traiesc in realitatea de azi.Isi framanta zilnic mintile si se mira cum sa mai cheltuie niste bani pe orice,numai pe ce trebuie nu.Suntem o asezare cu port la Dunare,terminalul de gaz e la poarta combinatului,zona este una defavorizata si forta de munca este una destul de ieftina.Si cu toate astea,in 33 de ani au reusit trista performanta de a inchide intreaga industrie locala,fara a aduce in schimb,nici macar o singura investite majora cu noi loc*ri de munca.Sigur se vor gasi niste idioti care sa comenteze total aiurea si sa ma injure.Numai ca,realitatea ne arata cu totul altceva decat vor sa ne-o prezinte ei.
x pe 02 Aprilie 2023, 19:47
#1
y
macar sa faca un teren de tenis acolo daca tot
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.