Datorita cauzei (Primaria Turnu Magurele) - Luni, 03.04, se opreste apa intre orele 09:00 - 14:00.

01 Aprilie 2023, 12:55 | 1617 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Apa Serv
ANUNT - Primaria Turnu Magurele
"Pentru continuarea lucrărilor la Stația Repompare Odaia se va opri furnizarea apei potabile în data de: 03.04.2023 între orele 9:00 -14:00
Sucursala APA SERV Turnu Magurele.
Multumim pentru intelegere.
ing.Frunzulica Mariana
Departament U.I.P
S.C APA SERV S.A"
 
Parca era mult mai credibila intreruperea datorita cablului.
Il rugam pe domnul Mohora Catalin sa ne explice, el stie cel mai bine fizica, chimie, economie (fizio si kinetoterapeut, broker).
Nu conteaza, toti desteptii sunt adunati in Primarie. Dialog: Iara stam imputiti? Primaria: "Nu doriți să îmbunătățim calitatea apei și rețeaua de distribuție?"
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
IOANA C pe 04 Aprilie 2023, 09:30
#12
Pentru Florin
Intereseaza-te doua minute despre el si vei auzi destule lucruri bune, iar daca ma intereseaz de tine normal ca din zece persoane care te cunosc voi gasi una sau doua sa te vorbeasca de rau! Dar asta este ceva normal, eu niciodata nu te voi percepe ca pe un om rau.
Florin pe 03 Aprilie 2023, 19:45
#11
Cine e Mohora ??? Și cea făcut el pentru acest oras
Cea făcut el ca și consilier sau alții pentru ce iau banii acești oameni cu ce ne ajuta un consilier voi ați văzut sau auzit sa va ajute cu ceva ...și-au făcut doar ei interesele lor ia citiți lista de consilieri ai TR.Magurele...in postările anterioare cineva care zice că la înșelat cu asigurarea auto ...citiți mai jos ce pregătire are el că om politic ???
Cetatean pe 03 Aprilie 2023, 15:48
#10
Cetatean
Va Multumim pentru promptitudinea si profesionalismul de care dati dovada, apa potabila s a oprit la ora precizata dar banuiesc ca va reveni la ora 14 dupa Pasti? Anul aceasta sau cel care vine ? In orice caz va Multumesc ca v ati tinut de cuvint si ati oprit apa, in rest ce mai conteaza,,
Instalator pe 02 Aprilie 2023, 20:49
#9
Sefii ciumei rosii
Dl Cozma,zis si Tutankamon,pensionar si salariu de director este bine ?Cu ce il are in lesa pe primarul nimic?
Maria pe 02 Aprilie 2023, 10:07
#8
Lui Dedeu,Guest si altor slugoi,posibil Mohora
Cum puteti fi atat de nemernici?Citesc cu stupoare tot felul de postari laudative la adresa unora care nu stiu ce e cu ei in functiile de decizie,si care hotarasc din pozitiile pe care le ocupa,numai ordine la comanda unui mic nimic.Cum sa mai aveti incredere intr-un conducator care s-a inconjurat de asemenea consilieri?Unul care face frectii,un fost militian tablagiu,baieti veniti de prin fabricile falimentate tot de catre PSD,plus nasi,fini,cu totii niste habarnisti ce tin cu dintii de gasca transformata intr-o casta a hotilor ce spoliaza zilnic banul public.Uitati-va cu atentie si incercati sa evaluati si sa constatati cine sunt cei ce ocupa functii de conducere la nivel local.Ce pregatire au,ce experienta si ce-i recomanda in a fii sefi,in afara de apartenenta la PSD.Sunt absolut sigura ca circul cu acesti incapabili si hoti,va lua sfarsit cat de c*rand.E doar o chestiune de timp.Cu o asemenea conducere,lumina in orasel se va stinge incet si sigur.
Ciorcila pe 01 Aprilie 2023, 20:54
#7
PSD
Citesc cu amuzament cum se înc*rajează PSD eii astia care știu ca ar putea rămâne pe dinafara ei și neamurile lor.va informez ca un nou partid vine tare pe turnanta și ar putea sa va trimita înapoi la tara,la coada vacii de unde v a adus piticu și compania.daca se vor schimba lucrurile un pic din primăria piticului veți pleca trei sferturi din voi",căpușelor. Nu mai aveți loc unii de alții,va călcați în picioare, toți pe banul public.in prima saptamina audit și sa vedem cu ce va ocupați fiecare.asa ca pregătiți va bai analfabeților.veti merge în agricultura,acolo unde chiar aveți ceva de făcut.
Star pe 01 Aprilie 2023, 18:16
#6
Știință
Pârvulescu,comanescu,Popescu .Filip .ce mai mari PSD isti din TR . Cum sa existe,?pleava societăți
Baston pe 01 Aprilie 2023, 17:41
#5
vvv
La Turnu Măgurele PNL-ul nu există, pur și simplu ! Este inexistent, nu au oameni, toți sunt niște hahalere, niște nulități.
Guest pe 01 Aprilie 2023, 15:35
#4
Pentru Mohora Cătălin
Susțin acest băiat, este omenos și de bună credință, la spital a cumpărat din banii lui personali multe aparate cu care tratează pacienții. Acum 10 ani când am mai fost la recuperare era jale sârme și bidoane cu apă pentru gimnastica medicală. Acum este un centru foarte bun.
Guest pe 01 Aprilie 2023, 15:32
#3
Pentru Redactie
DRAGUL MEU ANONIM, O TENTATIVĂ DE ZIARIST POLITIC, EȘTI TIPARUL CELUI CARE NU AJUNGE LA STRUCURI ȘI SPUNE CELORLALȚI CĂ SUNT ACRII! DE PE VREMEA LUI CRACEA ȘI NELU CODREA ÎNCERCAȚI SA SCOATEȚI PSD-UL DE LA CONSUCEREA ORAȘULUI DAR FĂRĂ REZULTATE, NOI SINCER NE-AM CAM PLICTISIT DE ABORDAREA DUMNEAVOASTRĂ PENIBILĂ! ÎNTR-ADEVĂR NU NE OBLIGĂ NIMENI SA CITIM MIZERIA DUMNEAVOASTRĂ, DAR O FACEM PENTRU AMUZAMENT ȘI SE ȘTIE CA ROMANULUI ÎI PLACE BÂRFA. CONTINUAȚI CU PLĂCERE CE FACEȚI CA ORICUM NU AJUNGEȚI NICĂIERI. ÎN TURNU MĂGURELE EXISTĂ UN SINGUR PARTID POLITIC ȘI ACELA ESTE PSD! RESTUL AU AJUS UN RÂS CU MULTĂ PLEAVĂ. PNL ȘI USR SUNT MAI SLABE CA NICIODATĂ, PROBABIL AUR VA INTRA ÎN CONSILIUL LOCAL ALĂTURI DE PSD.
Dedeu M pe 01 Aprilie 2023, 15:15
#2
Pentru Redactie
Domnul Mohora nu lucreaza la Primarie si nici la APA SERV, Este doar Consilier Local si are tot dreptul la o parere personala.
Dedeu M pe 01 Aprilie 2023, 15:13
#1
VARZA
Sunteti penibili!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.