OUGR 13 2.0! Se pare ca este normal sa furi si acest lucru trebuie legiferat. Iar daca furi 249.999 lei inseamna ca, nu esti penal, insa daca furi 250.000 lei, esti penal!

31 Martie 2023, 21:54 | 680 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ciolacu

In aceste momente Liviu Dragnea ride fericit, probabil l-a sunat pe Ciolacu sa ii spuna: ,,Ba, boule, ti-a venit mintea la capul tau de mistret!"

Are si el dreptate, caci politicianul pesedist are soricul gros, asemenea mistretului, ii plac scroafele, ghinda si jirul! Ciolacu chiar se crede Napoleon din Ferma Animalelor!

„Un vier de rasă Berkshire gras, mai degrabă fioros, singurul Berkshire de la fermă, nu prea vorbăreț, însă având reputația că face tot ce vrea”, Napoleon, este principalul tiran și răufăcător din Ferma animalelor, el îl reprezintă pe Iosif Stalin. El își mărește progresiv puterea, folosindu-se de cățeii pe care i-a luat de la părinții lor, câinii Jessie și Bluebell, și pe care îi antrenează să fie răi, formând poliția lui secretă.

După ce îl alungă pe Snowball de la fermă, Napoleon prinde mai multe puteri, folosind o propagandă falsă, susținută de Squealer și amenințări și intimidări din partea câinilor pentru a ține sub control celelalte animale. Printre altele, el schimbă treptat regulile pentru propriul său interes.

Citeşte şi