OUGR 13 2.0! Se pare ca este normal sa furi si acest lucru trebuie legiferat. Iar daca furi 249.999 lei inseamna ca, nu esti penal, insa daca furi 250.000 lei, esti penal!

31 Martie 2023, 21:54 | 898 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ciolacu

In aceste momente Liviu Dragnea ride fericit, probabil l-a sunat pe Ciolacu sa ii spuna: ,,Ba, boule, ti-a venit mintea la capul tau de mistret!"

Are si el dreptate, caci politicianul pesedist are soricul gros, asemenea mistretului, ii plac scroafele, ghinda si jirul! Ciolacu chiar se crede Napoleon din Ferma Animalelor!

„Un vier de rasă Berkshire gras, mai degrabă fioros, singurul Berkshire de la fermă, nu prea vorbăreț, însă având reputația că face tot ce vrea”, Napoleon, este principalul tiran și răufăcător din Ferma animalelor, el îl reprezintă pe Iosif Stalin. El își mărește progresiv puterea, folosindu-se de cățeii pe care i-a luat de la părinții lor, câinii Jessie și Bluebell, și pe care îi antrenează să fie răi, formând poliția lui secretă.

După ce îl alungă pe Snowball de la fermă, Napoleon prinde mai multe puteri, folosind o propagandă falsă, susținută de Squealer și amenințări și intimidări din partea câinilor pentru a ține sub control celelalte animale. Printre altele, el schimbă treptat regulile pentru propriul său interes.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Anghel pe 02 Aprilie 2023, 09:28
#1
SOLIDARITATEA HOTILOR
Bine,au pus prag la furat,dar si atunci cand sunt prinsi,faptele sa fie legiferate cu pedepse de doua sau trei ori mai mari.Cu multa ticalosie si tupeu,incearca marea cu degetul si isi arata muschii de mari sefi PSD-isti,readucand in plan penal o lege stramba ce este data doar in beneficiul lor,al hotilor disperati dupa putere.Vom vedea la anul si care sunt reactiile si masurile pe care le va lua electoratul la vot.Unii dintre ei chiar cred ca nu li se va intampla nimic,dupa astfel de haiducii politice.Impotriva exemplelor ce au tot fost cu mai marii conducatori din Politica Romaneasca,ei,liliputanii din teritoriu,fura in continuare si ar tot fura.Sa vedem si pana cand?Se apropie o perioada extrem de grea pentru tara,si nu stiu cine si cum ii mai poate apara de furia poporului.Sa nu zambiti,Romania e deja in fierbere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.