Valter Raffini - Iluzia de bogăție, de cash la roata camionului, s-a terminat. S-a cam dus si cu cerealele - Petrecerea s-a terminat

31 Martie 2023, 03:38 | 1479 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cereale

Ultimii doi ani de zile i-au dus pe fermierii români de la agonie, la extaz și înapoi. După ce prețurile cerealelor au atins cote record anul trecut, vedem acum că s-au întors la valorile cu care eram obișnuiți în trecut, lucru total neașteptat pentru mulți dintre agricultorii care și-au stocat marfa și sperau să își maximizeze câștigurile. Nu a fost un fenomen neașteptat, însă mulți au închis ochii la avertizările specialiștilor.

Citeste si: Dezvaluiri despre hotiile primarului din Izbiceni - comentariul zilei

În contextul acesta și cu învățăturile din ultimele 12 luni, fermierii care vor să mai aibă un business de succes în agricultură trebuie să înțeleagă în detaliu cum funționează piețele mărfurilor agricole – este mesajul clar transmis de un important trader de cereale din țara noastră, Valter Raffini.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Tianu gabriel pe 31 Martie 2023, 20:21
#1
A scăpat
A scăpat teldrumul dar distrugerea lor se datorează aduceri lui Dragnea junior și Ilie dragne in Teleorman,am fost acolo am fost șoferul. Analfabet al fostului director de la ferma salcia .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.