DNA ,,intra la rupere" la GNM si APM! Deocamdata la Botosani! Urmeaza Dana Banu, GNM Teleorman si APM Teleorman!

29 Martie 2023, 20:47 | 905 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Procurori

Cazuri care au facut-o celebra pe si mai celebra Dana Banu:

1) A deturnat inspectia de mediu de la Alexandria, cind un tractor si o remorca i-au turnat gunoaie in camp prefectului, in timp ce asta ecologiza un cimp! ba chiar a avut tupeul sa ii spuna ca e normal sa arunci gunoaiele in gropi si sa le nivelezi, sa pui pamint peste, fara sa confisti nici tractorul, nici remorca, nici buldozerul; toate pentru a nu ii pata oanoarea primarului Dragusin!

2) A inscenat un dosar penal primaritiei Ivana Iuliana de la Galateni cu ajutorul prietenei ei de la Antena 3 Alexandria, intrucit aceasta ecologiza zona poluata de fostul primar PSD!

3) La Trivalea-Mosteni a facut disparute atit depozitarile ilegale de deseuri, cit si exploatarile ilegale de agregate minerale (nisip, pietris, piatra), toate intru-un singur control din ordinul primarului Marius Nicolae Bocancila!

4) La Vartoape a disparut un deal, tot pentru exploatarea de agregate minerale, din ordinul primarului Stancu Petre; in locul dealului un munte de gunoiae!

5) La Turnu-Măgurele, baremi a bagat toata mizeria sub pres, asa incit toate sesizarile venite la GNM Teleorman au fost clasate, redirectionate catre alte institutii, ba chiar a dat Primariei Turnu-Măgurele sa rezolve chiar sesizarile in care aceasta era reclamata!

Acestea si inca alte multe vor iesi la suprafata! Cinste Activistul Buzoian Incomod, domnului Harry Geana Florin si toti teleormanenilor care au avut si au curaj sa lupte si sa spere!

https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=11975
https://www.facebook.com/StiriSuceava/posts/pfbid025Gp5uNrVdouFNJzzPFYJp7ZZyhErzygWUDKRj7uK7VP71URxNwwCwKVdUZU65f31l

Citeşte şi