DNA ,,intra la rupere" la GNM si APM! Deocamdata la Botosani! Urmeaza Dana Banu, GNM Teleorman si APM Teleorman!

29 Martie 2023, 20:47 | 1289 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Procurori

Cazuri care au facut-o celebra pe si mai celebra Dana Banu:

1) A deturnat inspectia de mediu de la Alexandria, cind un tractor si o remorca i-au turnat gunoaie in camp prefectului, in timp ce asta ecologiza un cimp! ba chiar a avut tupeul sa ii spuna ca e normal sa arunci gunoaiele in gropi si sa le nivelezi, sa pui pamint peste, fara sa confisti nici tractorul, nici remorca, nici buldozerul; toate pentru a nu ii pata oanoarea primarului Dragusin!

2) A inscenat un dosar penal primaritiei Ivana Iuliana de la Galateni cu ajutorul prietenei ei de la Antena 3 Alexandria, intrucit aceasta ecologiza zona poluata de fostul primar PSD!

3) La Trivalea-Mosteni a facut disparute atit depozitarile ilegale de deseuri, cit si exploatarile ilegale de agregate minerale (nisip, pietris, piatra), toate intru-un singur control din ordinul primarului Marius Nicolae Bocancila!

4) La Vartoape a disparut un deal, tot pentru exploatarea de agregate minerale, din ordinul primarului Stancu Petre; in locul dealului un munte de gunoiae!

5) La Turnu-Măgurele, baremi a bagat toata mizeria sub pres, asa incit toate sesizarile venite la GNM Teleorman au fost clasate, redirectionate catre alte institutii, ba chiar a dat Primariei Turnu-Măgurele sa rezolve chiar sesizarile in care aceasta era reclamata!

Acestea si inca alte multe vor iesi la suprafata! Cinste Activistul Buzoian Incomod, domnului Harry Geana Florin si toti teleormanenilor care au avut si au curaj sa lupte si sa spere!

https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=11975
https://www.facebook.com/StiriSuceava/posts/pfbid025Gp5uNrVdouFNJzzPFYJp7ZZyhErzygWUDKRj7uK7VP71URxNwwCwKVdUZU65f31l

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nucu Dinca pe 30 Martie 2023, 10:27
#5
PSD a dus la maxim corupția în TR
Au fost promovați în funcții din instituțiile statului numai persoane fără pregătire și ascultătoare fata de șefii PSD. Rezultatele se vad în orice instituție.
Sunshine pe 30 Martie 2023, 08:41
#4
Liviu Dragnea a,,promovat,, femeia! La pat!
A scos D-L LNG sute de deputate, senatoare, ministre si o prim-ministra si doar pe Dana a last-o,,loco,,! Dovada ca nici la amatlic nu se pricepe bine... Altele au luat viteza de mult! Si la capitolul scoala probabail se pun si scolile de vara de la Belina! LOL
Politia adevarului pe 30 Martie 2023, 07:59
#3
Comisarul general gnm e fost polițist!
A mirosit- o cît ai zice pește, nas fin de copii! E ceva putred in Teleorman și pute a corupție, mai ales la mediu, unde e împuțiciunea imputiciunilor! Îți trebuie masca de gaze sa vb. cu unul din ei! Nițică meditație la Beciu domnesc nu strica!
Star pe 29 Martie 2023, 22:47
#2
AMR,,,
Urmează aia care ocupa funcție cu diploma falsa,amanta unui fost om politic șpăgara renumita din finanțe .și nu singurică sa nu-i fie,,,,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.