Alexandria - Pensiile speciale au inspirat nepotii speciali

29 Martie 2023, 20:35 | 1427 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Pensii speciale

150 de copii din Alexandria vor minca sanatos pina in 2026! Restul vor minca ce le dau parintii! Daca mamica si taticu au carnet rosu de partid, sint angajati in Primaria Alexandria sau in institutiile si firmele subordonate, atunci copilul va primi pungi cu mincare bio, organica, sanatoasa saptaminal pina in anul 2026!

Restul, adica parintii care sint oameni de rind sa se descurce: cornul mucegait si laptele stricat, marul pricajit si viermanos sau rabdari prajite! Si astea daca Putin Gadea vrea sa faca licitatii, caci se opune in unghii!

Deci copiii oamenilor de rind pot sa moara de foame, in timp ce copii grasi ai pesedistilor de cite pizze, hamburgeri, paste, torturi, sucuri, chipsuri, snacksuri au bagat in ei trebuie facuti ,,slim" caci daca nu ei vor fi sanatosi, cine va conduce aceasta tara in viitor?

https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria/videos/1304719250467477/

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Bunicul special pe 31 Martie 2023, 04:32
#4
Pt nepotu #2
Netotule # sînt eu bunicul tău din groapă am să ies să îmi dau viața pentru țară da nu reușesc ați pus mult beton pe mine tu fă te polițist și ca să nu vină PUȚiN peste Țara mea ș a lu Buta d-ute în Ucraina și Fă te erou. Pe primarul nimic să nu îl iei acolo că care mai conduce aici mai bine ca el
Contesa pe 30 Martie 2023, 08:21
#3
Digitală
Dacă nu mă făceam contesă, visul meu era să fiu purtătoare de cuvânt la miliție/poliție. Apăream la televizor, purtam părul până la c*r, fără șapca aia urâtă, spuneam poezia aia cu " sub aspectul săvârșirii "", leafă bună, apoi tânăra pensionară specială. Tot bine o nimeream.
Nepotu' pe 29 Martie 2023, 22:51
#2
Special
Viitor pensionar. Da domnilor, bunicu meu nu s-a angajat la miliție ca să iasă la pensie la 40 de ani cu o pensie mare, chiar foarte mare, el s-a angajat din dragoste de țară, s-o apere, să-și dea viata pentru popor..Bîta nu a muncit că nu era nevoie, aveau de toate. Ce păcat, ce regrete, că nu a avut ocazia să moară pentru țară, asta a fost o chestie care nu i-a dat pace și l-a frământat mereu. Mi-a spus să fac tot ce nu a reușit el, să urmez tradiția profesională, că școala chiar dacă e grea și durează mult, cam 6 luni,, uite că el s-a gândit că se merită. Am să mă pregătesc să devin milițian, pardon, polițist, și să fiu pregătit sa mor pentru popor până la vreo 45 de ani. Apoi trai neneacă.. Zău că se merita, a avut dreptate hoțu ăla de bîtu. Uitai să vă spun : a murit când venea de la cârciumă beat mort (luase pensia) și a căzut într-o fântână, pe tărâmul strămoșesc de care nu a reușit să se apere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.