Cand (nu) iti sta capul la binele public: Parcarea de langa Spitalul Corabia va fi data unui smecher local

29 Martie 2023, 05:32 | 1121 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Parcare

Poate vă întrebați cu ce se mai ocupă primarul oane și gașca de consilieri obedienți, nepricepuți și lingăi care-l susțin în toate cele. Ei bine vă lasă fără parcare vizavi de spital.

Data viitoare când veniți cu un bolnav, îl dați jos în fața spitalului și plecați să vedeți pe unde puteți să vă lăsați mașina. Nu, vizavi, așa cum faceați de obicei nu se mai poate, că interesul lu’ domn primar e să facă licitație (sanchi) și să închirieze terenul ăla cui trebuie.

Doar mie mi se pare inadmisibil ca primarul să pună în pericol sănătatea și siguranța cetățenilor noștri care vin la spital și care obișnuiesc să parcheze acolo?

Chiar nu contează că acești oameni pot avea urgențe medicale sau că pot fi într-o situație deosebită, iar lipsa unui loc de parcare poate fi fatală?

Înclin să cred că da, căci consilierii PSD au votat pentru și propunerea de organizare a licitației în vederea închirierii a trecut.

Înțeleg că puterea și influența pot fi tentante, dar asta nu justifică neglijența față de sănătatea și siguranța cetățenilor. Această nepăsare și ignorare a interesului comun ar trebui sancționate.

Ar trebui să ne exprimăm dezacordul, să îi facem să înțeleagă că suntem mai puternici decât interesele lor meschine și că știm să luptăm pentru binele nostru comun!

Cum e dragi concetățeni, mai aveți nevoie de parcare lângă spital ? Cu indignare și dezgust, Un consilier revoltat de corupție și prostie!

Mihaela Safta, consilier local Corabia

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.