In atentia DNA si DIICOT! Mafia gunoaielor si arderii deseurilor de la Sintesti s-a relocat in judetul Teleorman!

27 Martie 2023, 15:09 | 1463 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Poluare

Cu aprobarea Agentiei de Mediu Teleorman si sub ochii ingaduitori ai Danei Banu mafia gunoaielor, care arde mii de tone de plastice, cabluri si cauciucuri s-a mutat in judetul Teleorman, caci fiind un judet sarac si rosu, organele de control sint usor de cumparat (en-gross)! S-a instalat si ea unde sint conditii propice de a face bani multi, negri si unde nu ii deranjeaza nimeni, contra unei ,,taxe de mediu lunare"!

S.C. DAB DEZMEMBRARI BUSINESS S.R.L. din Comuna Vidra, sat Sintesti, jud IF si-a deschis punct de lucru in comuna Smardioasa, strada Caldarari, nr.30, jud TR!!! Dovada ca oamenii se muta cu afacerile lor, acolo unde comisarii inchid ochii si nu sint deranjati!

http://www.anpm.ro/documents/27905/72408909/dec++SC+DAB+DEZMEMBRARI+BUSINESS+SRL.pdf/6ff86b53-52ee-458c-a239-96f36960e0e6?versi>

S.C. OLD IRON INVEST S.R.L., cu sediul in comuna Vidra, sat Sintesti, strada Principala, nr. 433, judetul Ilfov si-a deschis punct de lucru in Comuna Scrioastea, strada Lebedei, nr.1, jud Teleorman!!!

http://www.anpm.ro/documents/27905/83183226/dec+SC+OLD+IRON+INVEST+SRL.pdf/064c5cdb-4eda-4067-a9ba-efc65634eca2?versi>

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Sanda pe 28 Martie 2023, 00:30
#4
Principiul poluatorul plateste
Din moment ce Ministerul Mediului și Garda de Mediu au declanșat amendarea proprietarilor de terenuri arabile sau virane, plătitori de taxe și impozite, Mafia și-a văzut de treabă, iar Poliția Locală a închis ochii și a amendat pe proprietarii păgubiți de abandonarea gunoaielor pe terenurile lor, odată cu furtul gardurilor. Până și în ALBANIA proprietarii de terenuri sunt apărați și se pot folosi de cultivarea acestora, fără grijă că le fura cineva rodul muncii. Iar Primarii sunt primii care cunosc cine aruncă deșeuri din construcții/ demolari, pe care le autorizează.
Star pe 27 Martie 2023, 18:39
#3
Da țigănie
Cine le tine spatele le tine și evidenta contabila -niște șefuleți de la ANAF :T:T..la ăștia trebuia sa vina DNA de acum 5,6,ani dar este aproape
M. U. Guristea pe 27 Martie 2023, 15:48
#2
Mafia gunoaielor are Garda de mediu în buzunar!
In ala de la spate și din cînd în cînd se mai așează pe ea! Și mai face și pirt!
Dormiti,ticalosilor,dormiti! pe 27 Martie 2023, 15:24
#1
Un judet transformat in ti**nie
Spurcaciunile astea fac ce vor cu autoritatile statului.Asta se-ntampla atunci cand pui pe functii toti incapabilii si parasutele.Ne impun masini electrice si cu maximul de norme pentru a nu mai polua,desfintarea centralelor pe gaze,pe lemne si carbuni,sa desfintam totalitatea septelelor de animale din gospodarii,pentru ca *polueaza*,si sa reciclam toate gunoaile.In schimb,nenorocitii astia pot face si focul in mijlocul locuinteleor,ca reprezinta marea masa de vot a PSD.Votati-i in continuare,si-o sa muriti asfixiati nu numai de coruptie,dar si de fum.Stai sa vina vara,sa se amestece si cu mirosul de la fermele de pui,si de la porumbeii din podurile bloc*rilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.