Familia Fru.... administreaza averea din Brasov a lui Cuclea si Cone

26 Martie 2023, 11:59 | 1959 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

O familie apropiata de primarul Danut Cuclea a disparut din Turnu Magurele la Brasov. Cuclea si Cone ar detine cate o vila, fiecare, in Brasov. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ADMINISTREAZA PE DRACU pe 27 Martie 2023, 17:58
#4
ASTIA SUNT ADMINISTRATORI DE FURACIUNI
ASTIA DACA STIU SA SCRIE SI SA CITEASCA,DAR SA MAI ADMINISTREZE CEVA.SUNT DOAR NISTE AMARATE DE SLUGI CARE VOR PLATI PENTRU TOATE COMPLICITATILE COMISE.C&C,INCA DOUA NUME DE HOTI CARE VOR AVEA PE CONSTINTA ALTI DOI TAMPITI SI PROSTALAI.SA STEA IN GENUNCHI,CA NU SE VOR IMPIEDICA NICIODATA,IAR POZITIA SI-O MERITA!
Bobe Victor pe 27 Martie 2023, 13:07
#3
Hotia din banul public,meserie de politician
Nemernicii asia a descoperit mereu tot felul de metode de furat,dar cei din institutiile de control ale statului ce fac,cu ce se ocupa?Vedem zilnic prin media,cum apar tot felul de hotii din mediul politic,toate cu complicitatea justitiei,a politiei,a celor din DNA si cu largul sprijin al legilor strambe facute de catre parlamentarii tarii.Cateii ce-i acopera si-i ajuta pe hotii din politica,nu sunt decat niste unelete de rahat in mana unor criminali de destine.Hotii imbuibati si nesimtiti stau la masa cu bucate,iar slugile dau din coada atunci cand li se arunca niste firimituri.Sa-i vedem si atunci cand vor trebui sa dea explicatii despre ceea ce au "dobandit" din salariile de la stat,si le-au ascuns si ei la randul lor,tot pe la niste saraci complici cu hotii.Cele mai mari mizerii sunt declaratiile de avere a celor ce lucreaza cu banul public.Adica,pentru prostii care inca mai pun botul la prosteala pe care o primesc sub diferite forme.
Madalin pe 26 Martie 2023, 15:56
#2
Hai baieti,trageti tare,ca se apropie "ignatul"
Bai Vladute,ce-o sa mai planga in pumni papagalii astia. atunci cand va fi descoperita toata agoniseala facuta fara o provenienta legala.Sa vezi atunci de cate boli sufera Cuclea,Cone,dar si familiile Fru...Sunt absolut sigur ca pana in campania electorala din 2024 vor iesi la suprafata multe dintre parandaraturile primite de la firmele apropiate de Primaria Tr.M.
Vlad pe 26 Martie 2023, 12:41
#1
A aparut povestea cu interpusi saraci si prosti?!
Voi continua eu cu ceva informatii.Numele de familie de care pomeniti incepe cu ce ati spus voi si continua cu jina,e corect?Deci,Fru,impreuna cu jina S.,fost sofer al lui Cuclea in perioada cand era vice,ulterior al lui Mohanu,un slugoi cusut la gura,fara coloana vertebrala,credincios si fara prea multa stiinta de carte,tocmai bun de sageata ori interpus,impreuna cu fratele lui,tot angajat al primariei,pana la un punct,niste parliti de pe la Lita,bine studiati de catre sefi,azi,gasiti buni de a ascunde tot ceea ce au agonisit cei ce i-au tinut in brate.Inc*rand vor fi si ei chmati sa dea socoteala de veniturile din care traiesc si pe care le afiseaza.Asa ati ajuns,mai,puternicilor ce hotarati soarta cetatenilor din Turnu Magurele,sa va puneti furaciunile din Brasov,Buc*resti ori alte zone din Romania,pe numele unor retarzi ascutatori,care vor suporta complicitatea voastra cu jaful din banul public???Astia sunt,dragi cetateni,cei pe care-i votati de peste 25 de ani,sa va fure!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.