Continua seria problemelor la CFR: Un impiegat de miscare din Teleorman a fost prins beat la serviciu

17 Martie 2023, 20:27 | 1118 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Impiegat

Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman informează că, în noaptea de miercuri spre joi, polițistii Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au fost sesizați de către șeful stației CF Olteni, despre faptul că a efectuat un control la impiegatul de mișcare din stația CF Ciolpani, iar impiegatul de serviciu, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, este sub influența alcoolului.

Polițistii din cadrul Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman s-au deplasat la fața locului, iar impiegatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Bărbatul a fost înlocuit în serviciu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea postului și prezența la serviciu sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție legală, prin unitatea de parchet competentă.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.