Video Mecanicul trenului de calatori implicat in accidentul de la Rosiori e aparat de unul dintre cei mai mari avocati din Craiova

16 Martie 2023, 09:29 | 1263 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Liviu Belulescu

Liviu Belulescu avocatul mecanicului: A trecut de două semnale galbene, după cel de-al doilea s-a aprins brusc roşu. A frânat şi în scurt timp a dat în vagonul din faţa lui. El apreciză că avea undeva la 10 km pe oră, după frânarea trenului de călători.

Pe de altă parte, directorul general al CFR Călători spune că trenul de marfă nu avea ce să caute în faţa celui cu călători.

Directorul general al CFR Călători: Trenurile circulă în funcţie de rang. Rangul de marfă este sub rangul trenului de călători. Trenurile cu rang superior au prioritate. Este tot un element din anchetă şi nu vreau să mă pronunţ mai mult. Trebuia băgat într-o altă gară, lăsat trenul de călători să treacă în faţă.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.