Poezie cu firme de constructii, lucrari fictive, sef de consiliu judetean condamnat penal, totul dupa franciza Teldrum, care arata clar: mafia pesedista e mai tare ca cea italiana!!!

12 Martie 2023, 22:48 | 3631 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Arsene

,,Podul de piatra s-a darimat, A venit apa si l-a luat, Caci Arsene l-a "reabilitat"(furat), Apoi cu banii s-a tirat, In Italia el a plecat, Caci e penal si condamnat,,!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Relu pe 13 Martie 2023, 09:15
#2
Justitia e oarba si ineficienta fata de marii hoti
Sunt absolut convins ca DNA si Parchetul general au suficiente probe pentru a nu mai vedea acesti infractori in viata publica.Toti infractorii din politica,dovediti,sa primeasca pedepse conform faptelor grave savarsite,nu ca cele de genul in care au fost condamnati Dragnea,Nastase,Hrebenciuc sau alti parlamentari,primari sau presedinti de consilii judetene.E o rusine si o nedreptate ca in Romania,Justitia sa functioneze asa cum vedem azi,si sa fie de multe ori complice cu infractorii,exact cum ne sunt prezentate anumite fapte din media.Si mai mult,legile facute in parlament sa fie in beneficiul infractorilor,si nu in cel al statului sau al pagubitilor.Confiscarea tuturor averilor dovedite ca fiind facute intr-un mod ilicit.
Y pe 12 Martie 2023, 23:53
#1
Pt.primar.
La Turnu parcul s-a farmat iar banii la Primar au întrat într-un Palat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.