Draganesti-Vlasca - De ziua GNM, Activistul Buzoian a bintuit-o din nou pe Dana Banu! Om de cuvint!

10 Martie 2023, 16:36 | 1332 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Draganesti

Agricultura si piscicultura in comuna Draganesti Vlasca se fac la comun cu gunoiaele! Sint deseuri cacalau, care au astupat Valea Cilnistei, de unde si inundatiile care cuprind zona si blocheaza drumul catre Bucuresti!

Si pentru ca in zona e si un centru de dezmembare masini second hand, pe cimpiile patriei au inceput sa fie insamintate: portiere, tetiere, carburatoare, injectoare, etc, in speranta ca vor creste mari si vor da nastere unor masini noi-noute!

Desi Activistul Buzoian a identificat vreo 4 locatii pline de gunoaie, adica hectare intregi, comisarii Danei Banu au remarcat doar cazanul satului, unde se fac spirtoasele!
Probabil mirosul de boasca i-a distras de la munca!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Mike mecanicu pe 10 Martie 2023, 20:03
#2
Piese de schimb
N-am avut mugurel piese pentru mașinile Dnei banu așa că s- a dus la Drăgănești Vlașca! Cît a așteptat piesele, a tras o ciorba de burta și mici și niște ciolan cu varza! Halește mult cucoana!
Dumitrică pe 10 Martie 2023, 17:32
#1
Arsene
Prietenul lui Dragnea,Arsene ciorăpel merge la bulău.,va urma și livache din nou. Alături de prietenii săi de la Alexandria.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.