Video Glumetul zilei - Prefectul de Olt: femeile sunt cele mai de incredere fiinte care pot fi alaturi de un barbat

09 Martie 2023, 16:45 | 865 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Prefectul

Gura pacatosului adevar graieste: Prefectul e atras si de alte fiinte. Nu vrem sa fim rautaciosi sau carcotasi, fiinta a spus ce simte. Omul e liber(al)tin.

Prefectul județului Olt, Florin Homorean (PNL), le-a numit miercuri pe femei ”cele mai de încredere ființe” ce-i pot sta alături bărbatului, în aceeași zi în care un secretar de stat de la Ministerul Justiției le numise ”ființe ale societății”.

”Martie este luna doamnelor, sunt cele mai de încredere ființe care pot fi alături de un bărbat. Trebuie să le acordăm toată încrederea noastră, să le oferim un cămin plin de căldură și să le mulțumim că există în viața noastră”, a spus prefectul Homorean într-o declarație pentru PTV Oltenia.

Homorean a fost numit de PNL ca prefect. Anterior, el a fost comisar al gărzii de mediu.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.