Corabia - PRIMARUL ȘI DISCRIMINAREA FEMEILOR

07 Martie 2023, 19:27 | 700 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Primaria Corabia
Pentru că maine este ziua femeii, din bani publici (adică ai tuturor femeilor din oraș) se organizeaza un spectacol la Casa de Cultură - sala are 196 de locuri, dar femeile vor fi “alese pe sprânceană” de primar.
 
Intrarea nu este liberă pentru femei, este pe bază de invitație dată de primar!
Neinvitatele sunt o altă categorie pentru primar, acestea doar cotizează la taxe și impozite, dar nu au dreptul să meargă la un spectacol - de fapt vine ansamblul Doina Oltului, aceasta este “marea surpriza”. Spectacolul va fi între orele 18-20.
"Elitele" din primărie si subordonate vor merge gratuit, ele sunt “altfel de femei”.
Să avem o zi minunată!
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Florentin pe 12 Martie 2023, 08:10
#1
Nepăsare cronică sau incompetență
Primarul din Corabia are o durere undeva când este vorba despre strada care străbate orașul dinspre Turnu Măgurele spre ieșirea spre Bechet! Majoritatea gurilor de canal sunt păstrate în groapă... Am auzit că motivează starea execrabilă a acestui drum că acesta nu ar aparține orașului... Chiar așa fiind... ai putea avea un cuvânt la Direcția Drumuri. Dar ce să-i dăm o circumstanță...? Nu merită! Multe, multe alte străzi sunt “vai și amar...” Rușine! RUȘINE!!!

Cred că este momentul să fluturi demisia în fața cetățenilor din Corabia!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.