Adi Niculae, prieten cu familia Stanescu, si-a facut depozit pentru legume in "bazinul legumicol" Ciuperceni. Oltenii sunt lasati la mana samsarilor

06 Martie 2023, 07:17 | 1685 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Depozit

E bine ca s-a facut un depozit pentru legume la Ciuperceni, dar cand vezi ca in unul dintre cele mai mari bazine legumicole, judetul Olt, nu se misca nimic in acest sens, poti spune ca e ceva premeditat.

Depozitul nu e facut numai din banii proprietarului, s-au accesat fonduri nationale si europene. Familia Stanescu, Chesnoiu si multi alti fruntasi ai judetului Olt au ajutat la construirea depozitului de la Ciuperceni. Legumicultorii olteni nu sunt prietenii lor si sunt amagiti. 

Prin proiectul "înfiinţare centru pentru depozitarea si condiţionarea legumelor la "S.C. NICO ADI S.R.L.", se propune înfiinţarea de spatii depozitare legume prin construirea unui depozit cu capacitate totala de 2.000 to în com. Ciuperceni, jud. Teleorman si are ca obiectiv general creşterea competitivităţii sectorului agricol printr-o utilizare mai buna a resurselor umane si a factorilor de producţie si îndeplinirea standardelor naţionale si a standardelor comunitare.

Proiectul propus va fi cofinantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala (P.N.D.R.) din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (F.E.A.D.R.), Submasura 4.2 se încadrează in Axa I - "Creşterea competitivităţii sectorului agricol si silvic" si din surse proprii ale beneficiarului.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ioan pe 06 Martie 2023, 20:20
#3
Oltean
Și în Timiș merge prost cu legumele, probabil tot din cauza depozitului de la Ciuperceni este! Cât de idioți să fiți sa postați asta. Cine v-a platit sa le faceți reclamă negativă asociațiilor din Olt că nu investesc in județ?
Ion pe 06 Martie 2023, 16:08
#2
Verificati la APIA
Adrian Niculae este cel mai mare cultivator de ceapa din Romania. Si a pus Ciuperceni pe harta.
Fac pe 06 Martie 2023, 07:42
#1
bani
Făcut pe șpagă și pentru delapidarea banilor europeni ! E limpede ca lumina zilei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.