Gheorghe Dinca are pui in scolile din Caracal sau minune locala - Lupta contra abandonului scolar - un elev a fost batut (agresat fizic) de doua profesoare (mate si chimie)

06 Martie 2023, 05:21 | 715 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liceul Mihai Viteazul

Cum se trateaza problema:  in serios sau la misto. Inspectorul  scolar, directorul si cele doua profesoare trebuie sa raspunda.

Primii doi sa plece din functii (asta in secunda doi), cele doua sa fie retrogradate, penalizate si chiar excluse daca se constata ca s-au atins de un fir de par (cea mai mica banuiala).

Se stie ca oltencele sunt iuti (mai ceva ca barbatii), dar trebuie sa fie in sensul de rotatie al acelor de ceasornic, nu invers. 

La data de 1 martie a.c., în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin plângere scrisă, de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat fizic și verbal de către două cadre didactice de la o unitate de învățământ, din municipiul Caracal, unde acesta este elev.

În cauză, a fost sesizat Biroul Siguranță Școlară, care a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Mai mult >> de la sursa >> aici si aici

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Asd pe 06 Martie 2023, 14:23
#1
Asd
Salut
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.