Ce timpuri: Premierul Japoniei cauta sa faca investitii in Romania, Liviu Dragnea si-a batut joc de el

05 Martie 2023, 08:10 | 900 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Japonia

Koyo, cel mai mare angajator din Teleorman, e din Japonia. 

Cum se face economie in Japonia - se chinuie de ani buni să facă inflație, după ce o bună perioadă a stat cu deflație. Acum, a reușit. Pe lângă scumpirile interne, scăderea yenului face ca japonezii să și importe inflație. Inflația în Japonia  a crescut la peste 2% pentru prima dată în mai bine de 13 ani.

Mai mult >> de la sursa

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Radu F. pe 05 Martie 2023, 11:25
#1
Asta e tara condusa de PSD,timp de 30 de ani
Si ce pretentie sa avem de la un mare hot,arogant,lacom si distrugator>Acum si dumneavoastra comparati avionul cu caruta.Taranoiul asta de Dragnea,pe unde a trecut,a lasat in urma numai praf,saracie si destine sfarmate,alimentate cu iluzii de fiecare data in prag de alegeri.Absolut tot ce se vede azi sunt numai faptele si nerealizarile hotarate de catre acest monstru mincinos si cu mult tupeu.Mai grav este ca de la capul taiat al balaurului au iesit o multime de alte capete.Asta e cea lasat in urma,iar prostii ce i-au urmat,i-au copiat numai naravurile si caracterul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.