Culmea intelepciunii - Proco - banut langa banut - el a crezut ca i-a crescut si mintea

04 Martie 2023, 10:40 | 3670 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Comentariul zilei - Proco nu zice nimic? Pai nasul nasilor sa fie asa de prost, sa se lase condus de Bita? Minte la Proco nu are de unde, dar banut linga banut, el a crezut ca i-a crescut si mintea! O nulitate el si cu finii si nasii lui.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Dac pe 07 Martie 2023, 09:34
#5
Parveniti,aroganta si prostie
Pacalici cu aere de vedete!Prost ai fost o viata,tot prost ramii.Tuga suna a gol.Mai esti venit si de la tara,acum te bronzezi la Dunare!
Ion pe 07 Martie 2023, 05:36
#4
Bac
Mai oameni buni,Bacul de la Turnu Măgurele este pe persoana fizica,bărci de croaziera,ponton,barca pescuit și multe altele . Aceste achiziții sunt făcute doar pentru distracția Primarului și doamnei Ionela. Sa între persoana care a fost interzisa anul trecut sa facă câteva poze pe acel ponton și cine se bronza pe el. Sa spună cei de la bac cine se plimba cu acele bărci,sa spună proco și bața ce program au în weekend pe timp de vara . Mai noi eurobacul se numește în anturajul lor DIPB. Dacă nu știți ce înseamnă DIPB va spun eu . DAN,,IONELA..PROCO..BAȚA.
Gicu de la Moldoveni pe 05 Martie 2023, 11:35
#3
Soarta turnenilor decisa de niste prosti
Prostul despre care faceti vorbire in articol,nici macar nu stie cat de bolnav este,dar se gandeste tot timpul la combinatii si furat.Deh,se-apropie si ziua cand vor pleca,si el si gasca din care face parte,parasind corabia pe care au spoliat-o de ani buni.Gata,ajunge,opriti-va,ati facut destul rau acestei zone.
Dorina pe 04 Martie 2023, 21:50
#2
Dormiti,platiti!
Un prost care vindea blugi pe Praporgescu,balbait si incoerent,nasul unui alt incapabil,alaturi de Ionela secretara,fac si desfac multe dintre afacerile dirijate din fruntea primariei.In acest ritm,vom fi condusi,in c*rand,de catre un personaj asistat social.Si nu exagerez,nu va exista o mare diferenta.
Lom pe 04 Martie 2023, 15:55
#1
Birfa
Prostii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.