Ne pune Dumnezeu mana in cap. Fermieri europeni isi vor reloca zootehnia in Romania. Europa e salvarea noastra

04 Martie 2023, 10:19 | 782 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Fermieri

In Franta, Olanda, Belgia, statul vrea sa interzica agricultura intensiva ca sa reduca poluarea. Tarile bogate isi permit sa consume alimente de calitate.

Uite asa s-ar putea sa ne puna Dumnezeu mana in cap. Fermieri din Occident sa-si mute vacile, porcii, legumicultura, in Romania. Si asa noi importam, baremi sa o produca in Romania.

La fel cum industria componentelor auto a deschis multe fabrici in Romania, asa si cu industria alimentara. Fermierii europeni nu sunt vanatori de subventii, astia sunt la alt nivel. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
PF pe 05 Martie 2023, 11:45
#2
Incercari esuate din fasa
Cu toate eforturile si visele celor ce ne conduc,covarsitoarea majoritate a celor plecati nu se va mai intoarce vreodata.Multi au o viata si o munca sigura,copii la scoala sau si-au luat locuinte.Pentru ei,siguranta si viitorul copiilor lor,este mai importanta decat simpla intoarcere acolo unde nu mai au nimic,si de care nu-i mai leaga aproape nimic.
Nicu Anghel pe 04 Martie 2023, 14:02
#1
La vaci sa mearga prostii,hotii si mincinosii
Da,domnule,suntem de acord cu ce ni se va propune,plus loc*rile de munca pe care le vor infinta.Numai ca,ai nostri copii si nepoti,mai invata si muncesc si prin Europa,cu studii prin Anglia,Olanda,Germania,Italia,Franta ori Austria.De ce lor li se ofera numai munca la ferme si pe campurile din Romania,iar la cele intelectuale si prin functii de decizie stau cei cu studii pe la facultati particulare,luate prin FURT INTELECTUAL si cu complicitatea politicului,impreuna cu cei ce sunt aproape de puterile locale.Ce tineri credeti ca vor accepta sa lucreze la cheremul unor sefi incapabili si hoti?Si nu faceam referire la patronii de ferme si asociatii agricole.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.