Video Geana Hary Florin - Primaria Olteni risca falimentul - Prinsi ca fura din buget, a ramas primaria datoare vanduta?

03 Martie 2023, 20:56 | 1604 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Comisar

Primaria Olteni - Teleorman, Primărița comunei Olteni a prejudiciat bugetul cu peste 1 milion de euro! Plăți pentru lucrări fictive, fără documente justificative, sume uriașe cheltuite fără bază legală, acestea au fost constatările Curții de Conturi Teleorman! A fost sesizat Departamentul Național Anticorupție!

Contabilitatea primăriei ținută în dublă partidă! Delapidare în formă continuată, carburanți în valoare de sute de mii de lei fără documente justificative! Petreceri, chefuri și banchete pe banii contribuabililor! Furt de energie electrică din sistemul de iluminat public, cu acordul primariței!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.