Adi Bita, administrator Bac Turnu Magurele, sa-si publice declaratia de avere, atunci lumea o sa fie informata si nu o sa mai spuna rautati

02 Martie 2023, 09:38 | 1648 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Bita Adrian

De ce domnul Bita nu vrea sa-si faca publica declaratia de avere?!

Ocupa o functie publica si e obligat de lege sa-si publice averea si interesele.

Este asociat la o firma, el s-au sotia, trebuie facut public. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Vasile pe 02 Martie 2023, 21:25
#3
ccc
Gogu + Marioara = Love.

Este același prost, nu v-ați prins !?
Mărioara de la izlaz pe 02 Martie 2023, 20:23
#2
Pentru# 1
Aveți dreptate,am fost angajata la ferma salcia,cei doi stefane,și Ilie dragne alături Elena Ilie au primii care l-au distrus pe Dragnea,iar Liviu a stat ca un prost și fraier la Rahova .
Gogu de la fierărie pe 02 Martie 2023, 13:32
#1
Sfaturi,sfaturi
Așa a fost sfătuit de Dragnea,sâ nu faca publica abera sau sa opună pe numele altora .In anul 2015 Emil lungu (consilierul de taina al lui Dragnea ) l-a informat pe dr Misu Dumitru,direcțor general la Romcip salcia (ferma salcia ) ca Liviu Dragnea va face pușcărie,și datorită apropiaților lui in frunte cu fiul sau,Ilie dragne,varul sau,.Atunci l-a sfaturile lui Emil lungu și la un gradat,Misu dumitru a futut-o in gura pe d-na Bomby și Pe toți di jurul lui Dragnea .cretinii lui Dragnea au luat plasa,și i-au sa plece,apoi a plecat și Emil lungu,care s-a dat lovit și s-a operat de cataracta. De atunci s-a

Știut ca marele Dragnea va face uscării .Dacă timpitii lui Dragnea ar fi înțeles mesajele de la cei Misu dumitru și Emil lungu acuma alta ar fi fost evoluția politica din Teleorman.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.