Corabia - Smaranda Mihai - fostul administrator de la cimitir cerea 6.000 sau 7.000 lei pentru o groapă? (nu elibera chitanțe că uita mereu chitanțierul). Acum fura de la "Adapostul" de caini

28 Februarie 2023, 15:32 | 946 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Caini
Îl știți pe dl Smaranda Mihai - fostul administrator de la cimitir care cerea 6000 sau 7000 lei pentru o groapă? (nu elibera chitanțe că uita mereu chitanțierul)? Fost consilier pesede..că doar nu vă gândeați că poate fi administrator vreun om cu prea multă școală.
 
Acum a fost numit sef la "Adăpostul" de câini și singura lui grijă este să țină câinii nemâncați.
Acest individ a stabilit că vreo 30 de căini au dreptul să manânce maxim 10 kg boabe într-o zi, în condițiile în care au buget 12,25 lei pe zi pentru un câine - vezi HCL 10 din 31.01.2023, adică un câine are alocat buget de 3kg boabe/zi?! (un sac de 10kg costă 38lei).
 
Individul Smaranda Mihai se degradează ca om pentru un pumn de boabe! Să-ți fie rușine, om bătrân, care n-ai învățat nimic din viața de-ai trăit-o!
 
Pun și unul dintre filmele făcute ieri la ceea ce se numește adăpost de câini Corabia.
Dacă vă pasă de acești câini, să știți că puteți merge ca voluntar să-i hrăniți- așa ne asigurăm că primesc mâncare măcar o dată pe zi. De la sursa >> Mihaela Safta
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Petrica pe 01 Martie 2023, 11:29
#4
Cetățeni, voi știți ce se întâmplă în Tr.. M?
Încă un lingău, vechi activist comunist, cu studii la Ștefan Gheorghiu, uns în funcție de către gașca PSD. Apropos, copiii voștri pe unde sunt, unde lucrează, ce pregătire au? Pleava PCR-PSD a ieșit la suprafață mai mult ca oricând.
Gigi pe 28 Februarie 2023, 21:40
#3
!!
Admistratorul cimitirului municipal este consilier local.Bineinteles,Psd,ca piticul astfel de oameni cauta sa fie in preajmea sa !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.