Liviu Dragnea - Probabil, Gadea a fost fortat sa spuna ceva despre mine, dar nu avea ce sa spuna. Chiar asa?! A colaborat, nu a fost fortat.

23 Februarie 2023, 00:20 | 2249 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

„Orice se spunea despre Belina era ultra mediatizat, exagerat și lătrăii de serviciu spuneau că e adevărat, că de fapt insula Belina, care e o bucată de teren lăsată neîngrijită, pe care se găsesc niște forme ciudate de betoane rămase de pe vremea când se voia hidrocentrală cu bulgarii... în fond, a fost transferată la o autoritate publică locală.

Au fost luați acești oameni, duși la DNA, supuși oprobriului public pentru că au lucrat cu mine și, probabil, forțați să spună ceva despre mine, dar nu aveau ce să spună. Judecătorii au avut curajul să nu țină cont de ce se spunea și au achitat acești oameni. Au scăpat de 7 ani de calvar în care absolut toți s-au îmbolnăvit. Presiuni uriașe, priviri crucișe și începând de ieri pot începe o viață liniștită și să încerce să-și refacă viața, liniștea.

Sevil Shaidehh a fost unul dintre cei mai buni miniștri din această țară, Adrian Gâdea a fost un secretar de stat foarte bun, este un președinte de Consiliu Județean foarte bun. Cine va plăti? Nimeni. Nimeni dintre cei care distrug vieți, distrug firme, bagă în pușcării patroni de fotbal nu plătește. Este un stat polițienesc condus de Iohannis în care SRI și DNA sunt deasupra legii. Un stat condus de PSD, PNL, care au predat țara companiilor străine care o jefuiesc, atât prin prețurile la energie cât și prin prețurile la mâncare. Sunt îngrozitor de mari. Banii se duc afară. Banii pentru resursele României se duc în afara țării. Am primit zeci de mii de mesaje de cât am ieșit din închisoare de la oameni care spun că au fost manipulați. În 2024 nu mai pot da vina pe nimeni.

Eu am fost băgat la închisoare fără nicio probă, Sevil și ceilalți colegi au fost târâți fără nicio probă”, a spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Hamangiu pe 25 Februarie 2023, 02:33
#3
Fără titlu
Ai ma c*raj sa te vezi cu toți insii pe care i ai nenorocit?Începând cu nevasta ta.
Hamangiu pe 25 Februarie 2023, 02:31
#2
Ai fost,ești și vei fi un hot .și o sc*rsura.
Bai nesimțitule,ca să ma exprim elegant,cât crezi ca o sa mai prostești oamenii aia din TR și di VS ca pe noi nu mai poți.
Feliz natal pe 23 Februarie 2023, 05:32
#1
Belina
Mai sunt persoane care adevăratul adevăr,despre Belina după cum urmează,dr Nicusor de la agrotrust (creștea tăurași furați de la agrotrust împreuna cu Daniel barac

Emil lungu /persoana care a făcut documentele cind s-a preluat Belina,iar documentele au fost stocate la Romcip salcia la o persoana in biroul sau care afost director,Dr Misu,care și-a făcut fotocopii și posibil vor pleca in piața .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.