Turnu Magurele - Sirbu Alina Elena a castigat procesul cu Enculescu, dar marele stapan de sclavi refuza sa plateasca

22 Februarie 2023, 11:06 | 3136 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Encon

ITM-ul este corupt.

L a găsit bazma curată pe Enculescu care are sa îmi dea bani si in ziua de azi cu toate ca am câștigat procesul cu el. Nu mi a platit taxele nici acum desi mi a oprit banii.

Voi nu ați dovedit nimic, am sunat de o mie de ori la voi și am stat in strada in fiecare zi și nici măcar nu v ați mișcat fundul sa veniți sa verificați, Rusine sa va fie ! Și chiar se .. patronul la angajate și chiar sunt ji...te la locul de munca și lucrează in teroare și nu faceți nimic.

Procesul Alinei cu Enculescu - Tribunalul Alexandria - Litigii de munca - Contestatie decizie de concediere

Tip solutie: Admite in parte cererea

Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta SÎRBU ALINA ELENA, împotriva pârâtei SC F. ENCULESCU COM SRL. Constată nulitatea absolută a deciziei de concediere nr. 20/09.12.2021 emisă de pârâtă. Repune părţile în situaţia anterioară emiterii deciziei de concediere nr. 20/09.12.2021. Dispune reintegrarea reclamantei SÎRBU ALINA ELENA pe postul deţinut anterior concedierii şi obligă pe pârâtă să-i plătească acesteia despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate, precum şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat, de la data concedierii până la data reintegrării efective. Respinge capătul de cerere vizând plata indemnizaţiei de concediu de odihnă, ca nefondat. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 1.500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Teleorman. Pronunţată astăzi, 05.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre  282/2022  05.05.2022

Enculescu contesta, la Judecatoria Turnu Magurele, executarea silita

Contestaţie la executare suspendare executare silită, întoarcere executare silită

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ichim Ovidiu pe 22 Februarie 2023, 21:55
#4
Sîrbu Alina-Elena ce faci tu se numeste DEFAIMAREA UNEI PERSOANE PRIN ORICE MIJLOC DE COMUNICARE
Ai uitat cand ai venit la SC F. ENCULESCU COM SRL. ca nu aveai o chifla in stomac?nu te mai angaja nimeni din cauza istoricului tau negativ de "angajat" model.Cand domnul ENCULESCU ti-a dat un loc de munca intr-un colectiv,un salariu lunar ai zis ca l-ai prins pe D-zeu de picioare dar la tine traiul bun a avut reactii adverse facand lucruri si vorbind fara sa gandesti,jignind ceilalti colegi si pe cei superiori tie din orice punct de vedere care aveau ani de scoala mai multi decat tu de viata ducand la perturbarea activitatii tuturor angajatilor.Daca domnul Enculescu este o persoana cum spui tu de ce ai venit sa te angajezi in fabrica sau de ce ai stat atat de mult timp?Ai zis ca daca faci circ si pana***a la locul de munca esti o "valoare" dar uiti ca tu cu lumina stinsa nu stii cate urechi ai si nici cu buletinul in mana nu stii cum te cheama.
Alina pe 22 Februarie 2023, 18:52
#3
Eu
Spre uimirea ta am câștigat procesele și cu poliția și cu Domnul Enculescu fiind o persoana fizica.
Eu pe 22 Februarie 2023, 16:54
#2
..
Când o persoană fizică da în judecată pe unul cu bani de la S.R.I întotdeauna pierde.
123 pe 22 Februarie 2023, 14:05
#1
22
Moșul libidinos o mai avea iubite ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.