Video Ba, esti nebun! ITM Teleorman se ocupa de buling si ironii, a terminat cu problemele adevarate. Alta: cate juguri poate sa duca un angajat

21 Februarie 2023, 20:43 | 1555 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Buling

FENOMENUL DE BULLYING, PREZENT ȘI LA FIRMELE PRIVATE

Inspectorii de muncă au descoperit o nouă formă de bullying la locul de muncă. Nu este vorba de o unitate de învățământ, ci de o firmă privată, unde o angajată a fost supusă unui șir de ironii chiar din partea colegilor de serviciu.

Mai mult, Viorel Dincă, inspector șef adjunct al ITM Teleorman, prezent în emisiunea "La Subiect", a dat explicații și în ce privește numărul maxim de joburi (n.r. juguri) pe care le poate avea un angajat.

Articolul e preluat de la Antena3 Alexandria

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Unii romani au distrus Romania pe 22 Februarie 2023, 08:59
#2
#1-Presa nu mai e ce-a fost odata
Asteptam sa mearga si pe la Nastase,pe la Hrebenciuc,pe la Videanu sau alti politicieni putrezi de bogati,dar si pe la copiii lor.Au intrat in politica cu un rand de haine si pantofi,unii chiar in sandale,iar azi stau pe multe milioane de euro,ne dau sfaturi si ne spun cine sunt vinovatii.Bun,sa li se confiste intreaga avere facuta in timpul in care au "trudit" in politica,dupa care pot spune si arata tot ceea ce vor.Inclusiv ale celor reclamati de ei(serviciili),sa vedem, exista c*raj si vointa pentru asta?
Hodiță pizzarul pe 22 Februarie 2023, 06:57
#1
Dragnea și Lenuta prostiri de Ancuța (Anca alexandrescu)
După ce Dragnea a vorbit ca prostul la televizor uitind ca a făcut parte din statul paralel și a uitat ca generalul Coldea l-a făcut președinte de psd,a venit și lenula (Elena UDREA sa vorbească ca proasta la fel ca Dragnea,acuzându-l tot pe Coldea .Mare dobitoci și cretini atit Dragnea. Cit Și Elena UDREA .Deorece au fost prostiti și manip**ați de Anca alexandrescu.dela realitatea tv .,însă Dragnea are. Mari antecedente deorece a mai fost prostit de fiul sau,Petre pitis și putineanu,și manip**at de Ilie Dragnea,care i-au spus ca fiul sau este mare om de afaceri,dar in realitate este un fraeier de mina a treia . Dar Dragnea atita minte a avut și așa a fost educat la gratia și giuvarasti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.