Te cutremuri la cati bani arunca Primaria Uda Clocociov pentru consultanta in cutremure

11 Februarie 2023, 02:03 | 1381 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Uda Clocociov

Primaria Uda Clocociov a dat 55.000 de euro unei firme din Craiova - SERVICII CONSULTANȚĂ pentru scrierea și implementarea proiectelor în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat.

Completarea Cererii de finanţare; – Intocmirea documentatiei de finantare: • elaborarea documentației aferente proiectului conform cerințelor procedurale ale finanțatorului; • completarea formularelor specifice; Managementul de proiect pentru obiectivul de investitii: -urmarirea indeplinirii obiectivelor propuse de proiect si a tuturor cerintelor impuse de finantator prin contractul de finantare -elaborare cereri de plata / rambursare / transfer; -elaborare acte aditionale; -intocmirea unor situatii recapitulative a incasarilor si cheltuielilor de proiect pe baza documentelor prezentate de beneficiar; -intocmirea rapoartelor de progres aferente precum si a graficului de depunere a cererilor de plata.

Cumpărarea directă a fost obținută de o firmă din Craiova: RARES & ROBERT BUSINESS CENTER SRL.

sursa: liberinteleorman

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Unu pe 11 Februarie 2023, 11:10
#3
Cititorul sait.
În ziua când nu va mai fi dn-a Primar .(Udele Clocociov și Paciurea ).vor dispărea pe hârtie în analele celor de la județ care nici nu știu în ce zona a județului se află aceste comunități de oameni .(ei știu unde sunt ti**nii(scuze romii,mai nou @$%&.)
Primarie pe 11 Februarie 2023, 09:34
#2
Primar
Primarul a fost format de Dragnea,ca doar Dragnea a fost cutremurat și a ajuns la Rahova,iar acuma primăria plătește bani ca sa ajungă după Dragnea la Rahova .
Raluca pe 11 Februarie 2023, 09:03
#1
Aloo,Curtea de Conturi,Parchetul
Si in urma acestei smecherii,nu merge nimeni la puscarie?!Urmariti-i repede pe cei ce au acele firme si recuperati ce si cat se mai poate din prejudiciu,ca daca vine un cutremur,o sa muriti cu totii ca niste prosti,cu sau fara "consultanta".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.