CSM Alexandria si Cetatea Turnu Magurele - cum sunt vazute cele doua cluburi si ce ar trebui sa faca primariile

05 Februarie 2023, 09:43 | 1369 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Stadion

Comentariu - Toate problemele cetățenilor sunt rezolvate, orașul e arat, rețelele de apă și canalizare sunt sublime, coeficientul de neinchidere a depășit 4mc, hai să băgăm banii în sportivi, cu anexele lor (cluburi, săli, terenuri, antrenori, maseuri, firme de catering, firme de transport, echipament, etc.), să aibă și ai noștri ce mânca!

Comentariu - In vest primăriile sprijină sportul de masă, nu un club anume....A că nu sunt investitori în Teleorman asta e o alta poveste, dar uită-te la Turnu Măgurele câți bani s-au investit într-o echipă de 2 lei.

Ce e sportul de masa (scrie pe google)?! Banii locuitorilor orasului sunt investiti in echipe de club, intr-un grup restrans de sportivi. Banii nostri trebuie sa fie utilizati numai in activitati sportive in care suntem implicati noi. Invatamantul si sportul trebuie organizate pentru marea majoritate, nu pentru varfuri. Ne mandrim, ca prostii, cu cativa, in rest suntem facuti praf. Sportul nu inseamna fotbal, cei care platesc impozite vor sa practice si alte sporturi. 

CESM - Coaliție a Evenimentelor Sportive de Masă – din care fac parte preponderent organizatori de concursuri de alergare – consideră că ”evenimentele sportive de masă reprezintă motorul motivației publicului larg de a avea un stil de viață sănătos, de a practica sport și a se menține în formă, atât psihică, cât și fizică”. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.