Maria-Bateria, deghizata in civil, se plimba cu gipul, de la Politia Animalelor Teleorman, pe centru!

26 Ianuarie 2023, 05:39 | 2465 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Politia

In timp ce un copil era facut ferfenita de o haita de ciini in Comuna Contesti, politistii de la Politia Animalelor Teleorman taie frunza la ciini!

Asta in timp ce colegii de-ai dinsei, de la Politia Neanimala, au deschis calea cu girofarul masinii, in care se afla micutul muscat de ciini, pentru a ajunge mai repede la spital!

Asta e viata: unii sint javre si jigodii, altii sint oameni de omenie!
Oricum la Politia Animalelor Teleorman nu e viata de ciine, e viata de catea in calduri!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Alt cititor pe 29 Ianuarie 2023, 18:52
#10
Dacă poate
Primarita de la turnu, Ionela jianu nu se plimba cu ptm, pe unde vrea? Primarita de la dracea lavişor nu se plimba cu pcd, la alexandria unde o așteaptă, cristi? Sa l satisfaca
Silviu mocanu pe 27 Ianuarie 2023, 10:55
#9
Ptr bosniacul frunzulițe și altii
Ba dacă nu va duce capul și știu ca nu va duce nu mai aruncați cu noroi în mine.nu am scris și nu voi scrie niciodată nimic.ic despre polițiști.bine voi sunteți jandarmi angajați direct d aia nici nu va duce capul sa va fie rușine sunteți jalnici
Acg pe 26 Ianuarie 2023, 21:54
#8
Asa inspector șef, asa suptalterne
Și la turnu sunt dastea. Mimi untesu, florareasa din cimitir vine acasă cu mașina instituției de la țară. Scumpa Valentina pomoiereasa se plimba cu dusterul lui cata, ca doar era comandant. Mirela mry, pleacă acasă cu mașina instituției în timpul programului sa mănânce. Ca se poate!
Ăluia de la roșiori pe 26 Ianuarie 2023, 15:26
#7
.
Cine e ma lighene ?
Cititor pe 26 Ianuarie 2023, 15:15
#6
Suntem prea prosti
Sa plimba ca poate. E singura? Altele se plimba cu mașina primărie pt probleme personale
Politist rosiori pe 26 Ianuarie 2023, 14:42
#5
Fara șpăgari
Nu e fiul aluia. E bătrân asta. Iese la pensie si a fost imputernicit sef la animale. Asteapta sa iasa ghene la pensie si il pune comandant, asa se lauda. Asta e primul pas si o sa fie primul comandant condamnat, dat afara, reangajat, promovat rapid. Uuuuuuu….încotro ne îndreptam? Unde e încrederea in politie?
Politist condamnat pe 26 Ianuarie 2023, 12:27
#4
Politist condamnat
Politist condamnat

Pai cine ba sa te apere??? Tu stii cine e sef la poliția animalelor??? Comisarul Orbesteanu de la Rosiori, ala prins de DNA cand a luat 4000€ șpagă, condamnat, Arestat. L-au angajat Iara si l-au promovat sef repede. Ala e coleg cu noi, polițiști cu scoala… https://mondonews.ro/Marian-Orbesteanu-politist-la-IPJ-TeleormanPolitia-Rosiori-de-Vede-arestat-pentru-trafic-de-influenta/amp/
Orbi spaga pe 26 Ianuarie 2023, 10:16
#3
Nici o sansa
Șef la politia animalelor e ala care a fost arestat pt luare de mita. Iar taso e șeful cabinetului inspectorului. Cine atunci.
Iancu de la nanov pe 26 Ianuarie 2023, 08:40
#2
Gunoaiele lui carmen Dan
Așa se întîmplă la poliția Teleorman,cu,comandant dumitrascu,vânătorului feliz natal (livi Dragnea ) .unde este mare dezordine .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.