Cazul copilului sfasiat de caini: Primarul si seful de post - demisi. Maria Bateria si Orbesteanu, arestat preventiv

26 Ianuarie 2023, 03:05 | 1580 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Caine

Cazul de la Contesti trebuia sa se lase cu masuri imediate.

Haralambie Epure, prefectul, trebuia sa suspende primarul pana la solutionare, la fel si pe seful de post. Cazul trebuie judecat cu celeritate si raspundere penala.

E clar pentru toata lumea: haita de caini comunitari a muscat un copil. Nu e un caine, e o haita stiuta de toata lumea. Orbesteanu Marian (clic aici pentru arestarea preventiva) ar fi seful de la Politia Animalelor, iar Maria Bateria e tot acolo.

In fotografie se pot observa masurile imediate luate de autoritati. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 30 Ianuarie 2023, 12:35
#1
Nedumerire
Încă nici un comentariu? Asta ce dovedește fraiere decât diletantism? Claudiule, doar atât poți? Cu aiurelile astea voiai să ieși tu primar? Puțin, extrem de puțin. Dacă nu, chiar penibil de slab. Deci așa se explică de ce piticul și profesorul de tumbe ți-au tras-o electoral mereu. Da' ție-ți și place trasu' la rozetă, altfel nu ți-o luai tu la găozet de trei ori la locale și odată la generale. Plus că la domiciliul conjugal era trafic greu în timp ce tu făceai orgasmuri cu limba pe la unele blonde. Cu ce trebuie nu puteai, că blondele alea te-ai dat în primire pe lângă terți cum că nu-ți mai ia pușca foc. Mai ții minte băi găozare cum ai promis țugulanilor din oraș că te retragi din viața politică? Ai promis-o de două ori, și ți-ai furat-o de patru ori. Asta chiar e frustrare la greu băi labă tristă! După ce ai îngropat PNL din Turnu Măgurele, mai ai c*rajul de a face mișto de alții?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.