Banii lui taticu! Fiica lui Ioan Niculae si-a facut brand de bijuterii de lux, aur, diamante si safire. Adina Niculae isi vinde produsele pe eMAG

23 Ianuarie 2023, 17:22 | 2673 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae

Adina Niculae, fiica magnatului Ioan Niculae, căzut momentan în dizgraţie, şi-a înregistrat la OSIM propriul brand de bijuterii de lux, Dita von Helen. Înregistrarea mărcii la OSIM a avut loc în mai 2019.

La ora actuală, compania de bijuterii de lux şi ceasuri sub brandul Dita Von Helen. Preţurile bijuteriilor pornesc de la 4.999 lei şi merg până la câteva zeci de mii de lei.

Bijuteriile vândute prin eMag sunt în ediţie limitată, iar cele comandate pe site pot fi făcute la comandă din materiile alese de viitorul proprietar. Compania lucrează doar cu pietre preţioase acreditate de GIA, cea mai importantă companie din lume în autentificarea diamantelor.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Fostă pe 19 Februarie 2024, 16:04
#6
Angajata
Sa si plateasca datoriile catre angajati catre furnizori catre stat si fosti colaboratori ce dracu milionar a fost si este, un hot un micinos si un excroc, cind va fi tras la raspundere si tot haful care la focut se va intoarce catre cei pagubiti?

caramela pe 02 Februarie 2023, 11:10
#5
de ras
Domnule Ioan niculae, ai ajuns de rasul lumii cu taranca ta urata de la nasturelu. Ti-ai lasat o frumusete de femeie pentru cea mai urata cu**a a tarii. Daca tot vroiai sa divortezi macar sa iti fi luat o artista sau foto model, te-ai impiedicat de o analfabeta de la ntara, halal sa-ti fie. Faptul ca ti-a facut un baiat nu era ceva deosebit, mai ai unul caruia i-ai facut nunta acum cativa ani in jud. Giurgiu. De fala nu ai fost asa ca de ras esti pana vei muri.
Nelu ilie pe 26 Ianuarie 2023, 10:19
#4
Mânjiți
Pe voi cu cât v a plătit sa i faceți reclama, sa spuneți vinde, cu cât, și din ce sunt făcute?
Ins pe 23 Ianuarie 2023, 19:59
#3
Parere
Nu i-ar mai muri altul inainte! Excroc ordinar! Moartea pe el!
Gh. pe 23 Ianuarie 2023, 19:54
#2
Cititorul sait.
Adina Niculaie să spună ce a făcut cu cogenerarile pe care administrează (administra!).

Din

orașele Turnu Măgurele, Slobozia, Bacău, Piatra Neamț, e.t.c. ???

Mai funcționează vreo una ???

Vă spun eu că nu,banii pentru construcții și punerea în funcțiune în proporție de 65% au fost din vânzarea de ingrasaminte chimice

fabricile cumpărate de tăticu și în

care nu a investit nimic.A functionat cu ele până la epuizarea atât a utilajelor cât și a personalului de exploatare.

12 pe 23 Ianuarie 2023, 17:32
#1
luni
Cu platina de la combinat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.