Sefa Sectiei Pediatrie de la Spitalul Judetean din Alexandria a fost demisa dupa 4 ani de bataie de joc

18 Ianuarie 2023, 01:03 | 1791 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Spital
Alexandru Dobre, managerul Spitalului Judetean,  a stiut si nu a luat nicio masura pana cand scandalul nu a explodat pe Facebook.
 
Dobre - "Pana in prezent nu s-a primit, in scris, nicio reclamatie. Este adevarat ca verbal, ni s-au adus la cunostinta anumite aspecte legate de un posibil comportament nepotrivit, aspecte pe care le-am discutat cu dumneaei, ori de cate ori a fost cazul."
 
Scandal la Spitalul Judetean din Alexandria: 500 de mamici au cerut demisia sefei sectiei de pediatrie.
Doctorita Olga Arghiropol – șef de secție Pediatrie în cadrul Spitalului Județean Alexandria a fost destituită din funcție dupa ce in mediul online au fost povestite cazuri de comportament inadecvat, diagnostice puse gresit, fumat in interiorul biroului si vorbit urat cu parintii micutilor care ajung la spital.
 
Acuzatiile dateaza din 2019, insa in ultimele luni acestea au explodat in urma unei postari pe o retea de socializare a unei mamici revoltate.
 
Aproape 500 de parinti au semnat o petitie prin care cer demisia definitiva a femeii, insa in scris nimeni nu a depus plangere la spitalul judetean, doar cativa parinti au sesizat verbal conducerii despre experientele negatuive.
Totul a pornit dupa ce o mamica a aratat cum copilul inecat cu o aluna a primit diagnostic de bronsita si trimis acasa, fara ca medicul sa il consulte macar, iar viata copilului a fost salvata de medicii de la Bucuresti, care l-au operat de urgenta
In prezent, Olga Arghiropol a fost doar destituita ca sef de sectie, fiind introdusa in comisia de disciplina, insa aceasta continua sa activeze ca medic pediatru in cadrul spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria.
De la sursa: pagina Facebook Alexandria Teleorman Romania 2.0
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pacient pe 18 Ianuarie 2023, 13:04
#1
Xxx
Și dr Dobre Tița de la neonatologie, vorbește la fel de urat cu mămicile. Jignește mamele, referindu-se chiar la hainele pe care acestea le poarta. Și asta ar trebui dara afara.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.