Marele regret al lui Liviuta: "Ca n-am pus-o pe Carmen Dan prim-ministra, ca la pat am pus-o!"

16 Ianuarie 2023, 12:42 | 1592 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

La inceputul carieriei sale Liviu Dragnea si Carmen Daniela Dan primeau de la Consiliul Judetean cite o garsoniera, locuita de serviciu! Fiind vecini, perete in perete si dormind practic in acelasi pat, s-au gindit sa demoleze zidul dintre ei, ca in inimile lor nu era niciunul! Zis si facut!

Mihai Tatulici cel mai vestit realizator de emisiuni din aceea perioada, a facut un reportaj pe aceasta tema, care a facut maxima audienta! Asa s-a ridicat zidul la loc, peste noapte si nu s-a mai darimat!

Ca gagiului i-au placut fetele de Videle, se stie, ca le-a pus in functii, in care nu visau, se stie!
Ce nu se stie, este ce ar fi facut Carmen Dan in Piata Victoriei impotriva manifestantilor? Probabil ca in Piata Tiananmen din China, ar fi calcat manifestantii cu tancurile si apoi i-ar fi pus sa-si platesca incinerarea! Adica ca Coana Leana Ceausesca!

Acum o pune presedinta la Partidul Suveranist Roman si se asteapta ca marea masa de pesedisti din APP sa il urmeze! Traiasca Partidul Baba-Mos si fetele mai tinere din Turnu, care vor sa ii urmeze!

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Pamfil pe 17 Ianuarie 2023, 22:01
#2
Ne-a trecut glontul pe la ureche
Asta ne mai lipsea,o parasuta,secretara de scoala,aflata deja in fruntea celui mai important minister de forta al unui stat.Nemernicul asta de Dragnea a discreditat orice incercare de dezvoltare a unei comunitati,a unei tari.A promovat mediocritatea si a adus in fruntea statului numai personaje usor de condus si fara o pregatire pentru functia pe care i-a incredintat-o.Hai sa nu mai aducem in prim plan numele unui mort politic,si sa terminam odata sa mai promovam numai lichele,c*rve si prosti.Nu stiu daca realizati ce ar fi insemnat o asemenea catastrofa in fruntea Guvernului Romaniei.Dupa asta,Livache statea bine mersi numai prin Brazilia si conducea Romania numai din telefon.Mare patriot infractorul asta!
Bubina h pe 16 Ianuarie 2023, 13:08
#1
CD
Poezia lui Daniel barac

Carmen Dan la ponton

Suge pixul de baron

Îl iubește pe baron ( Dragnea)

Iar prostii joaca Șotron

Aceasta poezie se recita și era in mesaj. Transmis ca venea Dragnea la Belina și nu trebuia sa afle informația. Familia sa. Doua persoane de l ferma salcia a avut aceast poezie pe birou și o foloseau in convorbirile. Lor .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.