De la Oprisan citire: Unicul, adevaratul, irefutabilul Teambuilding. Restul, epigoneala.

10 Ianuarie 2023, 19:46 | 1056 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Teambuilding

Adevarul este ca vechii comunisti au transmis urmasilor lor pesedisti unele apucaturi tovarasesti: precum vinatoarea, de exemplu.

La acest capitol a excelat Ceausescu-intiiul vinator al tarii (cu trofee!) Bombonel - fost sef al AGVPS (care vroia sa se joace cu baietii prin padure). Epigon - Liviu Dragnea, care tragea dupa copaci si lovea doar ciinii de vinatoare, pe care medicul veterinar adus ii cosea ca pe camasa! Motiv pentru care si-a facut tarc, l-a populat si tragea din foisor! Apoi teambuilding sau mai exact drinkbuilding! Frumos tovaraseste!

Identic si cu pescuitul in bazinul de la Belina, facea prapad printre stiuci! Frumos pentru camera si invitati! ,,Make a photo" - cum zicea Dancila!

Acum zace suparat in bucatarie, gateste ca coana mare, doar i-o trece pragul cineva!
Din surse sigure (de la Realitatea TV) se pare ca chef Livian se va inscrie la Chefi la Cutite! Doar asa il va mai vedea publicul de la Antena 1, care ii este si alegator!

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.