Asa ceva! Intr-un oras din Oltenia - Pastele a picat de Craciun

07 Ianuarie 2023, 20:23 | 940 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pastele a picat de Craciun

În Motru, de Crăciun, autoritățile locale au împânzit orașul cu ouă de Paște și iepurași, pe lângă Moș Crăciuni. Practic, orice decorațiune pe care au avut-o la dispoziție, conducătorii urbei gorjene au amplasat-o pe spațiul verde avut la dispoziție. Sau poate, cine știe, o fi vreo strategie regională pentru promovarea turismului, scrie 3minute.net.

Pentru știrileprotv.ro, primarul Cosmin Morega a explicat strategia care l-a adus în prime-time, cu alte cuvinte de ce a pus ouă și iepurași fix în fața instituției pe care o conduce înainte de Crăciun.

 „SUNT NIȘTE FIGURINE PE CARE LE PUNEM SĂ SE BUCURE COPIII DE ELE, ÎN LOC SĂ LE ȚINEM PRĂFUITE PRIN MAGAZIE. INCLUSIV CU OUĂLE DE PAȘTI. NU DACĂ SUNT NEAPĂRAT OUĂ, SUNT FIGURINE”.
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un iepure a nascut un ou pe 08 Ianuarie 2023, 10:30
#1
PENTRU ASTA AU GASIT BANI DE CHELTUIT
Si cu ocazia zilei de 23 august,le urez tuturor,nastere usoara,lumina-n creier si somn adanc!Baaa,sunt din ce in ce mai multi care nu stiu pe ce pamant traiesc si incotro c*rge apa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.