De Craciun, Chef Livian a gatit porcarii dar si varza calita cu cirnati, pentru trei mate fripte!

25 Decembrie 2022, 21:36 | 2345 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Acest barbat e plin de calitati: pune muraturi, coace piine, taie porcu, face mincare, spala vase si face o cafea turceasca, la nisip, de sta lingurita in coada! In plus are o pisica: Bobita, cu mustati ca stapinu'!

Insa cea mai mare realizare este inventarea a 4 feluri de mustar: clasic, cu hrean, dulce-acrisor si cu otet, care culmea se fac din boabe de mustar!

Gazda buna suveranistul de Teleorman si-a deschis casa si masa: unei ziariste de la o televiziune desfiintata (Iosefina), unui regalist cu ferma de rate si giste(Ghilezan) si Ancutei Alexandrescu - poreclita hirtia igienica din guvern!

Omu' si-a visat ursita: madam Sosoaca, cu care vrea sa faca un cuplu presidential, el pe post de consort, neavind voie sa candideze!

Oricum nu e singurul care a mincat din mina lui: Ponta si Ghita au mincat sarmale la vila din Alexandria! Ma rog vila, de fapt palatul, dar e de fapt castel, ca se intinde pe 2 strazi !

Asa ca vedeti, de ce se bat pe el femeile, cind e in libertate si barbatii, cind e la inchisoare! Are zestre, lucreaza la firma agricola a lui Stefanut si tine casa! Nu ca Petre Roman, care cind era cu Mioara doar ,,facea cu aspiratorul prin casa,, si de atunci n-a mai evoluat!

Si vestea bomba: si-a facut partid propriu cu Stefanut, Gidea, Dragusin, Cristescu, Bataus si alte marionete pe care le manevreaza!

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
NICOLAE ION pe 27 Decembrie 2022, 19:54
#11
adaug
MA CE DRACU NE AMAGIM CU DIABOLICUL DE PUTERE,PERFID MESCHIN SI RAZBUNATOR MAXIM,E LA SAPA DE LEMN GATA ..
Tianu prieten și supus al lui Ștefan Dragnea pe 27 Decembrie 2022, 00:40
#10
Livache lichea
Mare mincinos și escroc tatal prietenului meu,exista P persoana care știe adevarul de la Emil lungu.
Boicot pe 27 Decembrie 2022, 00:17
#9
Postul Realitatea tv.
Trebuie scos din grila de programe sau eliminat de fiecare telespectator din programarea televizorului.. Această Anca Alexandrescu, sluga lui Dragnea, fata lui Horia Alexandrescu, cel care iși turna colegii la sec*ritate, care și-a adus și fiica acolo, ca reporter a fost plantată de Dragnea. Este pusă să manipuleze opinia publică, să-l reabiliteze pe acest bandit. Este foarte vocală, conform credinței ca cine źbiara mai tare are dreptate. Domnule, ce băiat de treabă acest Dragnea, dar nu ne dăm seama, trebuie să-l înțelegeți, sa-i mai dați o șansă. Asta este principala misiune a doamnei Anca Alexandrescu. Patronii de la Realitatea tv. au știut ce șarpe angajează?
Petrache pe 26 Decembrie 2022, 23:13
#8
liviu
Sa vina la Giuvarasti, sa și facă service, sa ne repare dubele, sa și permită vizite în Brazilia, apartament în Băneasa, nu la borcanul cu miere. Are meserie de POLITICIAN și nu știm noi?
Dan,Danut si Daniel pe 26 Decembrie 2022, 20:52
#7
Cetateni,treziti-va odata!
A aparut iar patriotul puscarias,suveranul caruia-i pica an de an mucul prin Brazilia,adunand o gramada de sc*rsuri,slugi si c*rve pe care sa le puna la treaba(furat),in Romania.Bai,pana cand nu veti ramane in c*rul gol,cu frigiderul la fel si cu datorii pe la toate bancile,nu va faceti bine.
Petrache pe 26 Decembrie 2022, 19:46
#6
Livache
........ și totuși, din păcate, încă mai sunt persoane pe care reușește sa le impresioneze! Nu și dau seama cata ipocrizie se ascunde sub fata acestui șarpe veninos.
Vaccinat contra prostilor pe 26 Decembrie 2022, 18:46
#5
Mama prostilor e mereu gravida
De unde fura mai,retardule,de la ma-ta de pe batatura sau de la ta-su de pe la posturile de politie pe unde a stat toata viata?Aceiasi mentalitate si comportament de PSD-ist,"Fura dar dau si la altii".Ce v-au dat mai,nevertebratelor,firimiturile de pe la mesele lor,sau mumu la prietenele,surorile,si nevestele voastre?Bravo,bai,viermilor,lingeti pana va acopera pamantul!
Viorel pe 26 Decembrie 2022, 16:43
#4
Lion
Bă, ăștia fura da mai dădea și la alții. Noapte bună!
Lute pe 26 Decembrie 2022, 16:02
#3
Grotesc
Multă mumu Livule... Sper sa intre iar la mititica acest vierme mafiot. Și cu el și alții. Pe Akexandreasca și alți lingăi nu li s-o fi găsit bășici pe limba de atîta pupat in coor pe acest pușcărias?
Saracul de el pe 26 Decembrie 2022, 09:32
#2
SMECHERII DIN ROMANIA
Saracul de el,nu l-au lasat serviciile sa se desfasoare in beneficiul nostru si al tarii.Un personaj grotesc,care asa cum stim prea bine,s-a priceput si se pricepe la toate.Rezultatul,mirosul de praf si saracie care s-a asternut pe judetul si tara pe care le-a calarit,impreuna cu slugile si lingaii lui,timp de aproape 20 de ani.Dar cel mai bine,arogantul si mincinosul placintar de cantina,se pricepe la furat si la prostit de electorat.Pai,cine a stat in fruntea tarii din partea marelui PSD,a pus prim-ministrii si a schimbat ministrii,a fost majoritar in parlament,impreuna cu PNL(Uniunea Social Liberala)la brat cu Antonescu,si sustinut de UDMR,*partid* salvat de catre adunatura USL?Infractorul asta face pe patriotul pana cand se vor prinde si c*rcile de prosteala pe care o arunca peste tara in fiecare zi.Iar parte dintre slugile din presa ii tin isonul,aproband si minunandu-se de scamatoriile ieftine ale unui hot fatarnic.Nu va mai lasati dusi de nasi de asemenea personaje abjecte.
Moș Crăciun pe 26 Decembrie 2022, 08:23
#1
O lumina de om!
A pus Teleormanul pe harta! Primul la sărăcie! A reînviat ceausismul, și l-au rebotezat dragnism! Nuielușe pentru el!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.