Ioan Niculae si Videanu au fost achitati. Decizia nu e definitiva

19 Decembrie 2022, 15:52 | 1382 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Videanu

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu şi omul de afaceri Ioan Niculae au fost achitaţi în dosarul în care au fost acuzați de delapidarea Romgaz. Procesul a început în 2020 la instanța supremă, la trei ani de la trimiterea în judecată de către DIICOT, iar judecătorii au exclus ca probe convorbirile telefonice interceptate şi înregistrate în baza mandatelor pe Legea privind securitatea naţională.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Z pe 21 Decembrie 2022, 21:53
#6
Postacului nr. 2
Măi Sora 13, Videanu nu a făcut parte din gașca PSD-istă ci din gașca din Modrogan! Știi cui pupau ăia papucul, nu? Că mă iei cu aiurelile ororilor comuniste (de parcă nu știi cine cui ne-au vândut la Yalta, sau poate nu știi, cine știe) dar cască ochii și vezi la corupția din UE, pe lângă care noi suntem uși de biserică. Totul e aranjat la detaliu, câinii latră, ursul merge mai departe. Bagă de seamă cum c*rg ploile în lumulica asta, altfel mori la fel cum te-ai născut, adică prost. Și sărac.
Varzaru Daniel pe 20 Decembrie 2022, 08:54
#5
Lupii grei
Dacă statul nu se implica cit trebuie să termine odată cu borfași și să salveze combinatele va fi și mai rău
Mentalitate de PSD-ist pe 20 Decembrie 2022, 07:17
#4
Pentru #2
Si la ce munca sa mergem,la cea de la canal?Bai,baiatule,astia au imbatranit furand si imbogatindu-se peste masura din resursele si bogatiile statului(prin constitutie,bogatiile si resursele publice ce apartin statului roman,nu pot fi instrainate),iar unii ca tine ne fac prosti si ne rad in spate dupa fiecare jaf dat,fie ca e gaz sau marmura in cazul nostru.Bine,unii au furat si distrus si industria tarii.Este foarte posibil ca venirea unor vremuri ale haiduciei sa fie mult prea dulci,si sa se aplice o alta in care sa nu se mai tina cont de nimic si sa fie pur si simplu linsati.Si nu fara confiscarea tuturor averilor.Asa cum au facut si cei de dinaintea lor.Doar va aduc aminte,fara sustin metodele comuniste,si sa nu uitam ca istoria se cam repeta.Si cat au stat prin puscariile comuniste oameni nevinovati si de o certa valoare,in acest caz,nu se poate vorbi despre asa ceva.
. pe 19 Decembrie 2022, 22:05
#3
.
Justiția funcționează !
Pt pe 19 Decembrie 2022, 21:44
#2
Ioan
Ioane,lasa bautura si frustrarile si baga munca taticule.Te roade ca au scapat? Parca te si aud: Noi ca noi dar sa vezi ce o sa plateasca nepotii

Asa este cand tu ai votat cu Cracea( amandoi la fel de prosti) Ala isi mai da si aere.Imi e scarba de voi
ioan pe 19 Decembrie 2022, 16:16
#1
vremea haiducilor
fapta infractionala exista , misca , este vioaie ! Doar pare ca nu exista, deoarece judecatorii au inlaturat probele care o dovedeau si anume inregistrarile pe siguranta nationala , care dovedeau cu virf si indesat coruptia inculpatilor ! Cum ar veni , tu ai omorit un om ( in cazul nostru Romania ), dar nu te condamn ca sunt probele stricate ! Baaa, voi va dati seama ca va veni c*rind vremea haiducilor !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.