Din pacate - Diagnostic: Turnu Magurele are leucemie. Primaria il trateaza cu ierburi si ii pune flori la ureche

02 Decembrie 2022, 09:42 | 1526 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Leucemie

 Leucemia (pesedismul) e o maladie ce afecteaza productia de leucocite (globule albe), determinand reproducerea lor incontrolabila, in detrimentul celulelor sanatoase (tinerii, angajatii din productie, nu de la stat).

Aceste leucocite anormale suprapopuleaza maduva osoasa hematogena (sediul PSD), deseori fiind celule imature, nefunctionale, sub forma de blasti (celule imature), care se deverseaza mai apoi in torentul sangvin (in tot orasul)

Maduva osoasa (politica din Primarie si din celelalte institutii) este lezata sever si devine incapabila sa pastreze o productie suficienta de hematii si trombocite (angajati tineri). In acelasi timp, productia de globule albe (pesedisti, in special angajati la stat) devine atat de rapida, incat aceste celule nu ating nivelul de maturitate necesar pentru a-si indeplini rolul de lupta impotriva infectiei. Celulele leucemice se infiltreaza in toate organele importante ale corpului (institutii), cateodata cauzand proasta functionare sau insuficienta organului respectiv. Rinichii pot fi afectati, ficatul si splina se pot mari in dimensiuni (hepatosplenomegalie).

Leucemia este un cancer al globulelor albe din sange. Maduva osoasa produce prea multe leucocite si acestea nu-si mai indeplinesc functiile.

Celulele albe din sange pot avea o diviziune celulara mult mai rapida decat celelalte celule. In leucemie, insa, ele se inmultesc incontinuu, fara sa se opreasca din acest proces.

Tipuri de leucemie

Leucocitele au rolul de a asigura buna oxigenare la nivel celular. Pe masura ce leucemia avanseaza, este afectata productia altor tipuri de globule, inclusiv globule rosii si trombocite, ducand la anemie si la probleme de coagulare. Tipurile de leucemie se impart in doua categorii: - acute, care inseamna o dezvoltare rapida a bolii - cronice, care prespun dezvoltarea lenta. Turnu Magurele are leucemie acuta. Clic aici pentru tratamentul Primariei

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Dan Paraschiv. pe 03 Decembrie 2022, 16:26
#11
Lui c.c.
Aceasta-i intrebarea,zise unul Hamlet: CINE CREDETI VOI CA AR FI BUN DE PRIMAR? Daca se incumeta cineva sa raspunda, atunci SA VINA CU ARGUMENTE SOLIDE SI COMENSURABILE, NU CU LOZINCI BASINOASE GEN CRACEA. CEL MAI FRUMOS AR FI SA-L AUZIM PE UNUL SPUNAND: STIMATI CONCETATENI SI SCUMPA NEVASTA- EU SUNT CEL MAI POTRIVIT SA FIU PRIMAR SI IATA ARGUMENTELE MELE:----------.
Ieu cu cine votez? pe 03 Decembrie 2022, 15:51
#10
Cuclea primar pe viață!
Din moment ce piticul este primar de ani buni înseamnă că turnenii îl vor! Aste e ! Fiecare își merită omul pe care îl alege! Asta nu înseamnă că e și bun! Asta înseamnă că sunt sictiriți de vot, de viață și nu mai participă la alegeri doar tembelii și retardații...
cc pe 02 Decembrie 2022, 21:09
#9
Sa cautam primar
Ne uitam prea mult in urma,orasul este condus de 3 mandate de un neicanimeni,un peremist prafuit in rosu de la fostul UVCP.Raul cel mare este ca acest individ,cu tupeu,inexistent in cotidian,mai vrea un mandat.Adica sa il votam!Pai fuse 1 Decembrie si a dormit! Nimic,nimic in oras care sa demonstreze un pic de respect fata de ziua nationala a romanilor.Nu a organizat nici un eveniment,de 10ani,pentru cetatenii acestui oras.Este timpul sa gindim limpede si sa scapam de ciuma rosie la viitoarele alegeri.Sa plece acasa acest pitic
Partea a-IV-a pe 02 Decembrie 2022, 18:02
#8
Solicit atentie in continuare
Era sa-l uit pe eternul slugoi,revolutionar si participant la toate potlogariile ce s-au facut in Primaria Turnu Magurele,je**sul la propriu,secretarul Epure I.Asta partea importanta a presonajelor care au pus serios umarul la distrugerea,saracirea si depop**area acelui oras,canva municipiu.Ridicati in slavi si girati de zeci de ani niste calai a caror "cariera",activitate sa spunem,a fost una jalnica si de nepomenit urmasilor.Daca nu stiti cu adevarat ce s-a intamplat prin Turnu M.-Teleorman, e mai bine sa nu va dati cu parerea atat de usor.
Partea a-III-a pe 02 Decembrie 2022, 17:45
#7
Domnule Popa,ramai atent,te rog!
Dupa inscaunarea lui Mohanu au urmat nominalizarea la cea de viceprimar,impusa tot de catre puscarias,in persoana lui Simionescu.Alt hot si ravasit mintal,fara nicio urma de a fii in slujba cetatii,ci doar statul pe combinatii distrugatoare si aducatoare de bani pentru sine si gasca de partid,amenintand pe privati cu desfintarea daca nu cotizeaza anumite sume pe la partidul din care facea parte,PD-PSD,azi PNL.A urmat Tapai,zis minte putina,cel ce incepea fraza cu deci,si o termina cu,"asa a spus dom primar".Pe urma a aparut din gradina PRM,ales spre a pupa si sluji gasa lui Dragnea,micutul Cuclea,despe care e foarte dificil sa poti trage vreo concluzie,in oricare directie.La randul lui,piticului complexat si frustrat,i-a fost impus un alt vajnic rejectat din Combinat,pe nume Cristea.Si uite-asa,pleiada asta de "vizionari"nepriceputi,a mai racolat la ranul lor alti lucratori de pe la CIC,UVCP,IME,rude,nasi,fini,si uite cum s-a ales praful de oras,Dar nu si de buzunarele lor.Aud?!
Partea a-II-a pe 02 Decembrie 2022, 17:18
#6
Domnule Popa esti atent?!
Auziti,"domnul prof.Mohanu l-a propulsat pe Dragnea".Domnule Popa,dumneata ai trait in Turnu Magurele in tot acest timp de care ne spui cum au stat lucrurile,si cine pe cine l-a propulsat in mocirla politica din Teleorman?Prima propunere la functia de primar din partea lui Dragnea a fost informatorul sec*ritatii,ing.Nastasescu.Pe Mohanu il cunosteau bine cativa hambalisti si profesorii de la Industrial,care nu toti aveau si cuvinte de lauda la adresa lui.In fine,Dragnea,asa cum il stim,vulpoi si ticalos,a mirosit gradul ridicat de slugarnicie si trecutul "glorios"de vechi comunist,si a facut alegerea.Vad cum slugarnic si tu,iei apararea unui nimeni.Sinteza activitatii parlamentare a acestui senator al melcilor,din perioada 2012-2016 este O.Pe cine a reprezentat acest slugoi al lui Dragnea,poate pe tine,pe noi nu.Deci,rezultate ca primar,O,iar ca parlamentar,tot O.Si mai retine ceva,uita-te de cine au fost inconjurati acesti hoti,numai de oameni marunti,ascutatori si slab pregatiti.
Prima parte pe 02 Decembrie 2022, 16:55
#5
Marian Popa,amesteci mancarea cu mancarimea
Daca nu era Dragnea sa bage niste bani,tombole,c*raj si mult tupeu la momentul 1996,Mohanu iesea la pensie de la Lic.Industrial,acolo unde se "batea" pe eleve cu cu alta lichea numita Mitroi.Iar PDSR devenit PSD,tot din PCR si-a subt seva si cadrele nostalgice comuniste invechite si perimate,avide de putere.Ce e de retinut,este doar ce a spus cel de la 1,cum ca de 27 de ani orasul a fost condus de doar 2 cetateni(DOI),condusi la randul lor de cea devenita ulterior puscarias.Rolul lor a fost numai acela de imbogatire si de a parveni cu orice pret,fie schimbarea ori inlocuirea din functie ori lipsirea de libertate.Normal era sa se afle toti in aceeasi barca,de la inceput pana la sfarsit.Unul a platit prea putin,iar altii deloc,si nu e corect.Sa tragem nadejde ca se va face o oarecare dreptate si macar in istoria loc*rilor vor ramane ca niste hoti si incapabili.Asa e,imaginea orasului nu poate arata altfel decat cea care se vede azi dupa o conducere discretionara,proasta si falimentara.
Culicica cel pitic pe 02 Decembrie 2022, 14:51
#4
Politica de rahat
A fost PD-L lui Dragnea (feliz natal) și simionescu Adrian,apoi s-au făcut psd iar acuma APP și PNL Oamenii de rahat aceste persoane dar va urma partidul posibil al fiului lui Dragnea,fiuluilui simionescu,și sa vedeți atunci bunăstare .dar sa aveți grija ca unul dintre ei adică fiul lui Dragnea este marca înregistrată la prostie,distrugător cu multă faima,iubește masinilbwe,și a fost prima persoana care a contribuit la distrugerea lui cez natal care trebuia sa fie presdintele României,dar la giuvarasti a fost educat probabil pentru aceste scopur.
Psd-ist pe 02 Decembrie 2022, 14:31
#3
Sa fim corecti
Mohanu a cistigat alegerile locale din Tr.Magurele in anul1996 din partea PD(nici nu exista PDL,atunci)Toata echipa PD in frunte cu Dragnea, Mohanu si cu actualul primat Culea(venit de la Prm)au trecut laPsd in anul 2001(partidul lui Iliescu si A Nastase).Asta este Psd-ul de astazi,aceiasi echipa din anul 2001,la care s a mai alaturat un Gheorhge de la Prm si citiva traseisti de la partidul lui Basescu(Pdl).La vremuri noi,tot noi!
Marian Popa. pe 02 Decembrie 2022, 12:27
#2
Antidezinformare-antidiversiune.
Pentru cei care scuipa lozinci neomarxiste pseudodemocrate:-1- IN TURNU MAGURELE NU EXISTA PARTID SOCIAL DEMOCRAT INCEPAND CU ANUL 1996 CAND DL. PROF. NICOLAE MOHANU(TOATA STIMA PENTRU EL) A CASTIGAT POSTUL DE PRIMAR SI PARTIDUL SAU-PARCA PDL SE NUMEA-A OBTINUT O VICTORIE ZDROBITOARE IN CONSILIUL LOCAL.CA, DUPA ACEEA, EL SI MAJORITATEA CONSILIERILOR SAI AU TRECUT LA PDSR (PARCA ASA SE NUMEA ATUNCI) ESTE O ALTA GASCA-N ALTA TRAISTA. NAE MOHANU L-A PROPULSAT PE DRAGNEA,CARE APOI L-A MARGINALIZAT. IN FINAL,DRAGNEA A FOST TOTUSI RECUNOSCATOR SI L-A DUS PE NAE SENATOR,DUPA CARE SI-A INCHEIAT CARIERA. IN PSD DRAGNEA AU VENIT SI CEI DE LA ROMANIA MARE -CUCLEA, CONSTANTINESCU, IANCOVICI SI GHEORGHE (?)(IMI SCAPA NUMELE),CU EXCEPTIA ING BICIU CARE I-A RAMAS FIDEL, PANA SI-A DAT SEAMA CA SI VADIM ESTE DUPLICITAR ACUM,DIN VECHEA GARDA PDSR NU MAI ESTE NIMENI IN PSD!-2-ARUNCATORII DE PETARDE SI DE FUMIGENE CARE SCRIETI PE ACEST SITE,SUNTETI NISTE FRUSTATI CARE N-ATI PRIMIT NICI UN OSCIOR MACAR!
Nu mai muscati din otrava lor pe 02 Decembrie 2022, 10:45
#1
PROSTEALA PSD A TINUT CAM MULT
Din pacate,ati intarziat cam mult cu diagnosticul.Tot ce va pot spune cu certitudine este ca Orasul Turnu Magurele a murit demult.A incetat sa mai traiasca normal din 1996.Din acel an si pana azi(27 de ani),orasul a fost condus de doar doua persoane,ambele habarniste si intoarse cu cheita de catre un mare infractor,trecut prin puscarie si cu speranta noastra de a reveni cat mai repede acolo unde merita.Si daca tot ati pronuntat o boala atat de grava,baietii astia au contribuit masiv la degradarea si suferinta de care are parte azi orasul.Pe ei nu i-a interesat bunastarea voastra,ci numai votul vostru dat lor odata la 4 ani,cumparat ieftin tinandu-va saraci si promitandu-va tot felul de baliverne.Stiu ca vor sari cateva slugi sa-i apare,dar rugamintea e sa vina cu argumente solide,nu cu injuraturi specifice celor din PSD.Oricum ar fi,"ADEVARUL E NUMAI CEEA CE SE VEDE".Restul e mizeria fizica si morala in care se traieste in acea zona.2024 sa va aduca mai multa minte,ca tare e nevoie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.