Turnu Magurele - Danut Cuclea a semnat ca primarul. Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii portuare în Portul Turnu Măgurele – proiect finanțat prin programul POIM (Program Operațional Infrastructura Mare)

26 Noiembrie 2022, 05:47 | 1526 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Port Dunare

In data de 25.11.2022, Primarul municipiulul Turnu Măgurele  a semnat contractul de proiectare, asistență și execuție,nr. 19527/25.11.2022   cu  asocierea dintre SC SOCOT SA – VEPEX COM SRL – BCPC Biroul de Consultanță Proiectare și Construcții SRL,  aferent proiectului ,, Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii portuare în Portul  Turnu Măgurele ”  proiect  finanțat prin programul POIM (Program Operațional Infrastructura Mare)  în  valoare totală de 93.968.110,22 lei inclusiv TVA.

SC SOCOT SA  este o firma din Targu Mures, VEPEX COM SRL – este din Galati, BCPC Biroul de Consultanță Proiectare și Construcții SRL este din Bucuresti. 

Investitia e facuta pentru fabricile de panouri fotovoltaice si pentru un port la standarde europene. Portul Turnu Magurele ajunsese sa fie folosit doar pentru cereale. Eurosiloz, Teldrum si alte cateva firme chiar sunt incurcate de aceasta investitie, nu aveau nevoie de asa ceva pentru a-si exporta cerealele.

Atata cocolos de bani e pentru ca Turnu Magurele urmeaza sa fie dezvoltat de Uniunea Europeana - Germania.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Feliz Natal pe 26 Noiembrie 2022, 05:56
#2
De ce ai făcut acesta binefacere pentru oraș
Aceasta întrebare i-a fost pusă lui cule de cei din teldrum (cea mai rămas) de,simionescu Adrian (trebuie sa -și ia schi-jeturile) de propietarul restaurantului din port(fiul lui Dragnea ) .In sfirsit primarul le-a tras-o celor care la-au promovat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.