Ca la nebuni - Masina Jandarmeriei a fost tamponata de un sofer beat

24 Noiembrie 2022, 01:14 | 1169 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ca la nebuni

Sunt prea multi  soferi beti si drogati pe drumurile din Teleorman. Atat de multi incat au devenit un fenomen ingrijorator. Oamenii legii au inceput sa fie victimele coruptiei generalizate in care baltesc institutiile statului. 

Ca la balamuc: un sofer rupt de beat a intrat pe contrasens in masina Jandarmeriei, chiar in fata spitalului de psihiatrie Poroschia.
Masina condusa pe 6 carari de acesta s-a oprit la zeci de metri distanta de locul impactului. Pentru ca accidentul a fost unul cu victime(nepotul betivului aflat pe locul din dreapta a ajuns la spital), masinile nu au fost miscate iar circulatia a fost blocata pe drumul national, iar soferii au ocolit pe drumuri secundare.
Un mosneag care parea chiar mai ametit decat soferul implicat in accident s-a dat jos din masina si s-a apucat sa certe pompierii sa deblocheze drumul ca el vrea sa ajunga acasa, desi nu pompierii blocasera drumul. Acestia l-au trimis la politie, asa ca individul s-a facut nevazut.
In tot acest timp, cineva a inceput sa arunce cu petarde chiar la iesirea din spitalul de nebuni.
La fata locului a mai ajuns un echipaj de jandarmi, sa se asigure ca rudele soferului care a intrat in masina jandarmilor nu se bat intre ele din greseala.
Soferul baut avea 0.85 grame la mie alcool pur in aerul expirat, asa ca si el a ajuns la spital pentru recoltare probe biologice.
De la sursa: pagina Facebook Alexandria Teleorman Romania 2.0
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Agent de bun simt pe 24 Noiembrie 2022, 08:59
#1
E numai vina Politiei Romane
Eheee,incep sa se vada urmarile nepasarii celor ce lucreaza prin institutiile publice de forta din Romania.Incepand cu modul infractional in care se obtin permisele auto,falsele ITP si asigurari si terminand cu linsul pe bot cu interlopii si infractorii.Cel mai usor de sanctionat sunt cei ce nu poarta centura,nu aprind luminile de zi si presupusii conducatori ce depasesc,doar in mintea agentilor slab pregatiti,viteza de deplasare.Drumurile inguste si prost facute,inexistenta semnalizare pe unele segmente de drumuri(conform codului rutier)nu sunt sanctionate in niciun fel.Cum sa se mai respecte legea intr-o astfel de tara?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.