Primaria Zimnicea si PSD Zimnicea sunt de mult un fief al pedofililor

15 Noiembrie 2022, 16:54 | 1423 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ionel Dragut

Comentariul zilei -

Pai primaria si PSD este de mult un fief al pedofililor, autoritatile ar trebui sa sape mai mult pentru a intelege natura relatiilor dintre primar si pedofilii angajati la primarie, precum si natura acestora.

Sa nu trecem cu vederea ca un alt suporter infocat al PSD, nimeini altul decat Dragut Ionel, are multiple condamnari pentru viol si pedofile, si totusi primaria il mentine in functie (fiind confidentul si omul de paza al primarului).

Sa fie asta o altfel de relatie intre primar si violator, nu cumva se au la mana cu ceva care transcende intelegerea noastra profana? Chiar si unde lucrurile sunt clare Primaria doarme, pe principiul cainii latra, ursu merge.

Pana cand autoritatile, de altfel profund viciate, vor lua masuri impotriva acestor mingicari de mana a doua si a mizeriilor pe care ei le fac sub stindardul politicii?

Zimnicea-i-au-intocmit-dosar-pentru-conducerea-unui-vehicul-sub-influenta-substantelor-psihoactive" target="_blank">Citeste si: IPJ Teleorman l-a distrus pe Mario Dragut din Zimnicea - i-au intocmit dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive

Acelasi Dragut Ionel - Acuzatie facuta de o minora de 16 ani. Potrivit fetei, „pe la începutul lunii iulie 2020, mă aflam în fața Primăriei Zimnicea, împreună cu o prietenă, unde am fost abordate de către ID, acesta oferindu-se să ne conducă la domiciliul nostru cu autoturismul său, iar prietena mea a acceptat. După circa o săptămână, susnumitul m-a căutat, propunându-mi să urc în mașina lui. Am refuzat și am spus că nu vreau să am nimic cu el. Însă m-a introdus cu forța în mașină, m-a lovit, apoi m-a violat, iar la sfârșit mi-a oferit suma de 50 de lei„, declară victima.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Stoica claudia pe 19 Noiembrie 2022, 06:49
#4
Replica
Vorbiți de Dragut ion de acum 25 ani ! Îl cunosc pe acest bărbat și nu este adevărat ce tot scrieți de el. Dacă aveți coloana vertrebrala spuneți I în fata aceste lucruri nu ca lasi pe la spate. Daaa...stiu ca va e frica! Pt mine și alte femei este un domn cu un caracter deosebit și ajuta multă lume. Asa ca ciocul mic lasilor...invidioșilor!
Replica pe 18 Noiembrie 2022, 06:48
#3
Așa zisului Drăguț ion
Nu va mai băgați aiurea sa comentati, Dragut este un analfabet de care sincer mă îndoiesc că ar avea capabilități de genul scris-citit. Cât despre scăpat, corect ar fi să zică am scăpat până acum, dar nu se știe ce rezerva viitorul, poate se va face plata pentru toate gainriile făcute (că doar este un găinar și nimic altceva).
Dragut ion pe 16 Noiembrie 2022, 21:42
#2
Replica
Ma numesc Dragut ion și sa va fut copii în c*r si după sa le dau la m**e. Ma pis pe voi dacă era asa ce cacat mâncați eram la la parnaie dar am scapat cu 50 lei plata.
Psd-ist pe 15 Noiembrie 2022, 18:16
#1
Alegeri la Psd Teleorman
Mierc*ri sunt alegeri pentru Presedinte Psd si Biroul Executiv.Vine si Ciolacu.Poate discuta si problemele care ridica suspiciuni cu privire la pedofilie,la oamenii care au aceste obiceiuri de "oameni salbatici".Un Psd cu Gidea presedinte,este un mort din fasa!Sa auzim numai de bine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.