Inregistrari cu Danut Cuclea, zis Koiu - "Eram în casă. M-am și speriat când am văzut…când am văzut numele."

14 Noiembrie 2022, 08:47 | 1669 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea

La dosar sunt și interceptări ale unor convorbiri telefonice purtate de Dragnea din Brazilia. ”Prezența inculpatului Liviu Nicolae Dragnea în Brazilia este confirmată și de conversațiile telefonice purtate de persoanele din anturajul său și de inculpat cu aceste persoane.

Astfel la data de 24.12.2014, ora 22:10:24, Cuclea Dănuț discută cu o persoană de sex masculin, utilizator al numărului de telefon (…) despre plecarea inculpatului Liviu Nicolae Dragnea, în vacanță, în Brazilia:

Cuclea Dănuț: E … E peste gârlă acum!

Interlocutor: Nu, la două! La două!

Cuclea Dănuț: La două pleacă…

Interlocutor: Acum e deasupra! (…)”

”Faptul că persoana despre care discutau era inculpatul Liviu Nicolae Dragnea este confirmat de discuția pe care acesta o poartă cu Cuclea Dănuț a doua zi, la ora 23:24:36: (…)

Dragnea Nicolae Liviu: Ce faci, mă?

Cuclea Dănuț: Eram în casă. M-am și speriat când am văzut…când am văzut numele.

Dragnea Nicolae Liviu: Feliz Natal!

Cuclea Dănuț: M-auziți? Ă … Feliz Natal! Ce faceți?

Dragnea Nicolae Liviu: Măi, eu nu te-am întrebat, nu te-am întrebat … Ne chinuim aici. Nu te-am întrebat alaltăieri, tu de ce nu vii încoa’?”, este un fragment relevant din convorbirea telefonică dintre Liviu Dragnea și Dănuț Cuclea.

Fiind audiat martorul Cuclea Dănuț, acesta a declarat că în anul 2014 inculpatul Liviu Nicolae Dragnea l-a invitat în Brazilia, în vacanță, în Fortaleza, iar de detaliile organizatorice s-a ocupat Irina, partenera de viață a inculpatului (…) Din consultarea surselor deschise reiese că în decembrie 2014 Liviu Nicolae Dragnea a fost în Brazilia în perioada 24.12.2014 – 08.01.2015”.

De la sursa

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
madalin pe 16 Noiembrie 2022, 05:52
#3
completare
ce dracu ma putea face primaru aitfel decit asa, indiferent care ar fi fost in locul lui tot la fel ar fi procedat,, da sefu,,pentru necunoscatori habar nu aveti cit de periculos si dusmanos este acest dragnea .
Ypse pe 14 Noiembrie 2022, 18:31
#2
Lui #1
Toate bune și frumoase, dar pe cine să fi ales? Pe eternul și fascinantul păcălici pierzător care este Claudiu Cracea? Băi ești prost? Ăsta aducea laptele și mierea la robinet în Turnu Măgurele? Mă, vouă nu vă e rușine?
Dănuț cuclea zis koyu pe 14 Noiembrie 2022, 12:32
#1
Sclavii lui dragnea
Ăștia au jefuit județul Teleorman la greu. Marii afaceriști fug în toate părțile. Vor scăpa și de pitic amărâții din Turnu Măgurele și poate se va schimba ceva.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.